Dzūkų žinios

Viskas ką reikia žinoti apie dantų protezus ant 4 implantų

Dalintis:

Yra daugybė priežasčių, dėl kurių žmonės netenka dantų.

Nepriklausomai nuo priežasties, dantų netekimas gali sukelti kasdienės veiklos, pavyzdžiui, valgymo ir kalbėjimo, problemų. Dantų netekimas gali turėti didelės įtakos ir mūsų pasitikėjimui savimi bei savijautai.

Daugelį metų dantų protezai buvo tinkamiausias būdas pakeisti trūkstamus dantis. Prie jų ne tik sunku priprasti, bet daugeliui žmonių jie atrodo netinkami.

Dantų protezai ant 4 implantų – tai natūralesnė alternatyva tradiciniams dantų protezams.

Kas yra dantų protezai ant 4 implantų?

Dantų protezai ant 4 implantų – tai dantys, kurie atrodo ir jaučiasi kaip natūralūs dantys. Jie suteikia galimybę pacientui veiksmingai ir patikimai pakeisti dantis, išvengiant ilgalaikių procedūrų ir tradicinių dantų protezų.

Kaip veikia dantų protezai ant 4 implantų?

Dantų protezai ant 4 implantų veikia suteikdami tvirtą inkarą, prie kurio galima prijungti pakaitinius dantis.

Procedūra leidžia pakeisti visą trūkstamų dantų lanką, naudojant tik keturis dantų implantus. Ant implantų tvirtinamas fiksuotas tiltas arba protezas, kuris pritvirtinamas prie jūsų natūralių dantų.

Palyginti su kitais dantų keitimo būdais, dantų implantai ” Dantų protezai ant 4 implantų ” turi daug privalumų, įskaitant:

  • Saugi ir greita procedūra
  • Mažiau invazinis gydymas nei kitos restauravimo procedūros
  • Tinka įvairioms problemoms spręsti
  • Galima valyti ir valyti kaip ir natūralius dantis
  • Nereikia klijuoti
  • Nėra skausmo ar trinties tarp dantenų ir dantų protezų
  • Aukštos kokybės, patogūs rezultatai
  • Nereikia vengti tam tikrų maisto produktų
  • Didina pasitikėjimą savimi ir gyvenimo kokybę
  • Užkertamas kelias kaulų nykimui ir atkuriami veido bruožai

Kadangi naudojant dantų protezai ant 4 implantus galima išgauti natūralią šypseną per trumpesnį laiką, palyginti su kitais gydymo būdais, ir dėl trumpesnio gijimo laiko, nesunku suprasti, kodėl tai vis populiaresnė trūkstamų dantų keitimo galimybė.

Dantų protezai ant 4 priežiūra

Jūsų dantų protezai ant 4 yra tokie patys kaip ir natūralūs dantys, todėl juos reikės valyti taip pat, kaip ir kitus dantis. Būtina kasdien valyti dantis šepetėliu ir siūlu, taip pat svarbu planuoti reguliarius patikrinimus.

D.U.K.

Ar galiu įsriegti visus 4 implantus, jei neturiu natūralių dantų?

Taip, galite! Jei neturite natūralių dantų, su dantų protezais ant 4 implantais galėsite gauti tokį patį komfortą, išvaizdą ir sąkandį kaip ir su nuolatiniais dantų protezais.

Koks yra dantų protezai ant 4 implantų pojūtis?

Tos pačios dienos dantų implantai jaučiasi kaip natūralūs dantys. Jie suteikia tokį patį komfortą, išvaizdą ir sąkandį kaip ir natūralūs dantys ar nuolatiniai dantų protezai.

Ar dantų protezai ant 4 implantai atrodo natūraliai?

Taip! dantų protezai ant 4 implantai atrodo taip pat kaip natūralūs dantys – dėl to jie yra pranašesnis pasirinkimas už dantų protezus, kurie dažnai gali atrodyti nenatūraliai.

Ar dantų protezai ant 4 dantų implantai yra Išimami?

Ne, dantų protezai ant 4 implantai nėra išimami, nes jie visam laikui pritvirtinami burnoje.

Kiek laiko tarnauja dantų implantai dantų protezai ant 4?

Daugeliu atvejų dantų implantai dantų protezai ant 4 tarnauja mažiausiai 20-25 metus. Tačiau jie gali tarnauti visą paciento gyvenimą.

Kiek kainuoja dantų protezai ant 4 dantų implantai?

Dantų implantų dantų protezai ant 4 kaina priklauso nuo daugelio veiksnių. Geriausias būdas sužinoti tikslią kainą – pasikalbėti su profesionaliu, patyrusiu specialistu, kuris galės atlikti konsultaciją ir įvertinti reikalingus darbus.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: