Dzūkų žinios

Veisiejuose ir vėl pakvipo gardžiomis picomis

Dalintis:
Picerija Veisiejuose Loreta
Picerija atsidarė su trenksmu, pakviesdama lankytojus į naująsias patalpas paragauti picų ir paklausyti atlikėjo iš Klaipėdos IRMAC koncerto.

Nors Lazdijų rajone verslininkams nėra sudarytos labai palankios sąlygos plėtoti savo veiklas, tačiau energingi, atkaklūs verslo žmonės nenuleidžia rankų ir eina pirmyn.

Po ilgesnės pertraukos Veisiejuose vėl atidaryta picerija, kuri dabar įsikūrė prekybos centro „Norfa“ antrajame aukšte. Čia susirinko ta pati komanda, kuri daugelį metų džiugino Veisiejų gyventojus ir miestelio svečius gardžiomis picomis. Picerija atsidarė su trenksmu, pakviesdama lankytojus į naująsias patalpas paragauti picų ir paklausyti atlikėjo iš Klaipėdos IRMAC koncerto.

„Pasibaigus patalpų nuomos sutarčiai, mes intensyviai ieškojome naujų patalpų. Nuolat sulaukdavome mūsų klientų klausimų, kada vėl atsidarysime, jie mums net siūlė įvairias patalpas, kur gakėtume įsikurti. Suradome patalpas, jos didesnės nei ankstesnės, čia gali laisvai sutilpti per 50 lankytojų“, – sakė picerijos savininkė Loreta.

Ji pasakojo, jog, įsinuomoję seno sovietinio stiliaus patalpas, jie stengėsi picerijai sukurti jaukią aplinką, visą interjerą padarė patys.

Pasidomėjus apie picerijos meniu, Loreta sakė, jog čia bus gausus picų pasirinkimas, taip pat bus galima pasirinkti įvairių kepsnių, bus gaminami dienos pietūs.

„Dirbame aštunti metai, turime išsikovoję savo vardą, daug dėmesio skiriame patiekalų kokybei ir aptarnavimo kultūrai. Šiuo metu picerijoje dirba septyni darbuotojai, smagu, jog tai tie patys žmonės, kurie dirbo ir anksčiau, kitoje vietoje veikusioje picerijoje“, – pasakojo picerijos savininkė.

Žiemą picerijoje daugiausia lankosi vietos gyventojai, o vasarą būna gausybė turistų.

Loreta sakė, jog picerijoje bus galima ne tik skaniai pavalgyti, bet ir švęsti įvairias šventes, pasiklausyti gyvo garso koncertų.

„Jau dabar žmonės klausinėja, ar galima pas mus švęsti savo šventes. Manau, kad tikrai sugebėsime užsakovams surengti puikią šventę. Mes ketiname rengti picerijoje koncertus, kad čia būtų ne tik skanus maistas, puiki aplinka, bet ir smagus laisvalaikio praleidimas. Švenčių zona yra atskirta nuo kavinės zonos. Kai vyks privačios šventės, kavinė vis tiek dirbs“, – sakė Loreta.

Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: