Dzūkų žinios

Lietuvos kulkinio šaudymo, pneumatiniais ginklais, komandinis Čempionatas

Dalintis:

Savaitgalį Alytuje vyko Lietuvos kulkinio šaudymo pneumatiniais ginklais komandinis Čempionatas, kuriame dalyvavo gausus būrys šaulių iš visos Lietuvos!

Sportininkai iš Alytaus, Vilniaus, Kauno, Šiaulių, Kauno raj., Rokiškio, Biržų, Raseinių, Trakų ir Utenos varžėsi pistoletų ir šautuvų rungtyse. Į komandos sudėtį įeina trys sportininkai. Atskirai vyrai ir moterys. Pistoleto rungtyje vyrų grupėje dalyvavo 14 komandų. 

Finale pirmąją ir antrąją vietas iškovojo Alytaus I (Giedrius Biconas, Kęstutis Bilius ir Artūras Jermalavičius) ir Alytaus II ( Justinas Stanevičius, Ugnius Dzikunskas ir Linas Barzdžius) komandos Treti, Vilniaus I kom. 

Moterų grupėje, kurioje dalyvavo 10 komandų, į priekį praleidę Vilniaus I ir II komandas, alytiškės (Lina Zajančkauskienė, Ugnė Vaickelionytė ir Ugnė Bručaitė) iškovojo trečiąją vietą.

Šautuvo rungtyje, moterų grupėje, dėl Lietuvos čempiono vardo varžėsi 15  komandų. Finale, dėl pirmos – antros vietų, gan nesunkiai, alytiškės (Jūratė Mankė, Agnė Pliaugaitė ir Karolina Mikna)

rezultatu 16:4 įveikė Biržų komandą. Trečios liko Šiaulių sportininkės. 

Vyrų grupėje, kurioje dalyvavo 16 komandų, finale, įtemptoje kovoje, Alytaus I komanda (Kęstutis Petniūnas, Rokas Petkevičius ir Domantas Puzelevičius) rezultatu 17:13 nusileido Kauno m. I komandai. Treti liko Vilniaus I kom. Šios varžybos Lietuvos sportininkams buvo vienas iš startų besiruošiant Europos Čempionatui, kuris vyks kovo mėnesį Taline. 

Šiame čempionate atstovauti Lietuvą ruošiasi net keturi alytiškiai.

Tai Karolis Girulis, Jūratė Mankė, Rokas Petkevičius ir Ugnė Vaickelionytė!

Karolis Latauskas

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: