Dzūkų žinios

„Katarakta“: į Lazdijus dar sugrįšime!

Dalintis:

Rimas Racis, bendrovės „Katarakta“ direktorius

Norėčiau pasidalinti savo pastebėjimais apie tai, kaip rajono valdžios nuostatos pritraukti į rajoną verslą ir jį išsaugoti gali kurti pridėtinę vertę krašto bendruomenei. Ir kas atsitinka, kai į tai žiūrima atsainiai.

Akių operacijas atliekanti bendrovė „Katarakta“ Lazdijuose kurtis buvo pakviesta buvusios rajono valdžios prieš daugiau nei penkmetį. Mums Lazdijuose buvo sudarytos puikios darbo sąlygos, buvome naudingi ir Lazdijams. Šio krašto gyventojams buvo patogu atvykti procedūroms, operacijoms, dėl patogios geografinės dislokacijos sulaukdavome daug pacientų iš Lenkijos. Jie atvykdavo į Lazdijus kelioms dienoms, naudodavosi viešbučių, parduotuvių ir kitomis paslaugomis, taip papildydavo rajono biudžetą. Visi buvo patenkinti, visi turėjo naudos.

Tačiau, atėjus naujai valdžiai, staiga viskas pasikeitė. Nežinia, kuo mes šiai valdžiai neįtikome, tačiau paaiškėjo, jog mums Lazdijuose nelieka vietos. Teko keisti planus, persikėlėme dirbti į Druskininkus, kur buvome sutikti ištiestomis rankomis. Žinoma, Druskininkuose dirbame mažesnėse patalpose, tačiau jaučiamės esą reikalingi ir geidžiami.

Dabar pas mus į Druskininkus atvažiuoja nemažai pacientų iš Lazdijų, kurie klausinėja, kodėl nebedirbame Lazdijuose, nes tai buvo labai patogu šio krašto žmonėms. Nežinome, ką jiems atsakyti.

Tačiau galiu pasakyti, kad, jei po rinkimų Lazdijų rajono valdžios, Lazdijų ligoninės nuostatos mūsų atžvilgiu pasikeistų, mes rimtai svarstytume galimybę vėl dirbti Lazdijuose. Akivaizdu, jog čia pacientų netrūktų, taip pat padaugėtų ir ligonių iš Lenkijos, kuriems daug patogiau operuotis Lazdijuose nei Druskininkuose.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: