Dzūkų žinios

Lazdijų rajono savivaldybės krepšinio pirmenybėse – nauji čempionai

Dalintis:
Pasibaigė Lazdijų rajono savivaldybės krepšinio kovos dėl Mažosios taurės. Susitikime „Legendos“ 76:68 įveikė „Lazdijų SC II“. „Legendoms“ Marius Galvanauskas pelnė 30, Vytenis Vaivada 24 taškus.

Praėjusią savaitę finišavo vienas iš svarbiausių Lazdijų sporto renginių – savivaldybės krepšinio pirmenybės, kuriose dalyvavo devynios komandos.

Nugalėtojais tapo KK „Mūsų komanda“, finale įveikusi „Lazdijų SC I“ komandą.

Žinomas Lazdijų krepšinio treneris Ričardas Čepanonis, paprašytas pakomentuoti šių metų Lazdijų savivaldybės krepšinio čempionatą, pastebėjo, jog šiemet jis buvo labai sėkmingas ir džiugino dalyvių gausa.

„Šiemet čempionate dalyvavo net devynios komandos, iš viso 116 dalyvių, nuo gruodžio iki kovo pabaigos buvo sužaistos 44 rungtynės. Manau, kad čempionatas gerai pavyko, iki pat čempionato pabaigos nebuvo aiški komanda, kuri nugalės, išliko intriga iki pat galo, kol nebuvo sužaistos finalo varžybos. Konkurencingumo prasme tai buvo vienas iš geriausių čempionatų“, – pasakojo R. Čepanonis.

Nugalėtojų gretose – suaugę vyrai, buvę Lazdijų sporto centro auklėtiniai, kurie susibūrė į neblogą komandą. Pernai čempionate jie buvo antri, o šiemet tapo nugalėtojais.

Paklaustas apie šio čempionato naudą, R. Čepanonis sakė: „Nauda yra bendruomenei, nes šis čempionatas yra likęs vienas iš rimčiausių sportinių renginių rajone, daug dalyvių, kiekvieną penktadienį į varžybas rinkdavosi pilna žiūrovų salė, kartais visi norintieji net netilpdavo. Tai yra nauda ir žaidėjams, jie gali parodyti save ir palaikyti savo fizinę formą ir stiprinti sveikatą.“

Finišavo Lazdijų rajono savivaldybės krepšinio pirmenybės. Rungtynėse dėl 3 vietos Punskas 81:69 įveikė „Inrim-Pinčiuko baidares“. Prizininkams po 19 taškų pelnė Artūras Nevulis ir Arūnas Matulevičius.

Čempionato rezultatai

Rungtynėse dėl trečiosios vietos Punskas 81:69 įveikė „Inrim-Pinčiuko baidares“. Prizininkams po 19 taškų pelnė Artūras Nevulis ir Arūnas Matulevičius, 12 pridėjo Algis Lukaševičius. Pralaimėjusiesiems Gytis Stankevičius įmetė 37, Titas Gervelis 16 taškų.

Kovoje dėl nugalėtojų vardo KK „Mūsų komanda“ 75:67 įrodė savo pranašumą prieš „Lazdijų SC I“. Čempionams Laimonas Juškauskas pelnė 23, Marijonas Žukauskas 20 taškų. „Lazdijų SC I“ komandoje rezultatyviausiai rungtyniavo Simas Tamkevičius (24 taškai) ir Otas Vaitulevičius (19 taškų).

Finalo naudingiausiu žaidėju pripažintas Laimonas Juškauskas (KK „Mūsų komanda“).

Vyriausio pirmenybių žaidėjo apdovanojimu pagerbtas Mindaugas Malinauskas (KK „Mūsų komanda“).

Naudingiausi komandų žaidėjai:

Marijonas Žukauskas (KK „Mūsų komanda“),

Otas Vaitulevičius („Lazdijų SC I“),

Arūnas Matulevičius (Punskas),

Gytis Stankevičius („Inrim-Pinčiuko baidarės“).

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: