Dzūkų žinios

Mes esame viena šeima

Dalintis:

Šeima yra mums patys artimiausi ir brangiausi žmonės, tai kraujo ir nuoširdžios meilės ryšiai, tai bendros vertybės ir džiaugsmas vienas kitu. Dėl šeimos esame pasiruošę padaryti viską.

Praeitą savaitę buvo minima Šeimos diena. Ta proga viešosios įstaigos Lazdijų socialinių paslaugų centro Institucinių paslaugų skyriaus dienos socialinės globos institucijoje paslaugų gavėjai surengė šventę sau, savo artimiesiems bei tos pačios įstaigos Savarankiško gyvenimo namų gyventojams.

Pasiruošimo buvo daug: ruošėme dovanėles, kepėme pyragus, puošėme patalpas, na, o gegužės 19 d., penktadienį, sukvietę visus į vieną būrį, sukūrėme jaukią šeimos atmosferą. Nuoširdų sveikinimą Šeimos dienos proga išgirdome iš Lazdijų socialinių paslaugų centro direktorės Linos Saladuonienės.

Dienos socialinės globos institucijoje paslaugų gavėjai sakė žodžius apie šeimą, žaidėme žaidimus, minėme mįsles, šokome, o galiausiai visą bendrystę vainikavo šventinis vaišių stalas, puodelis kavos ar arbatos bei šiltas, nuoširdus bendravimas. Viso renginio metu klausėmės gyvos muzikos, kurią mums dovanojo muzikantai Edmundas Juškauskas bei Romas Mazėtis.

Į šventės pabaigą matėsi, kad sunku skirstytis į savo namus, nes ko gero kiekvienas iš mūsų pasijautėme tarsi atradę naujų šeimos narių. Ačiū visiems, kas dalyvavo, kas palaikė, kas davė patarimą, kas linksmino.

Ir pabaigai norime tarti: „Mes esame viena šeima. Ačiū Tau, kad esi!“

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: