Dzūkų žinios

Papulti į artimą Ausmos aplinką Lazdijų rajono gyventojui mažai šansų

Dalintis:
Algimantas Mikelionis.

Dar praeitą Lazdijų rajono savivaldybės merės A. Miškinienės kadenciją buvo pastebėta tendencija, kad ponia Ausma į aukštus savivaldybės postus mieliau renkasi atvykėlius iš kitur, o ne iš Lazdijų rajono, lyg mūsų rajone nebūtų išsilavinusių ir kompetentingų žmonių, galinčių gerai dirbti Lazdijų rajono savivaldybėje. Na, galima pasakyti, kad ką merė nori, tą ir kviečia į savo komandą, bet kam tuomet deklaruoti ir kalbėti apie begalinį ir nesibaigiantį rūpestį Lazdijų rajono žmonėmis?

Visai neseniai feisbuką apskriejo merės A. Miškinienės postas su nuotrauka, kuris prasidėjo entuziastingu merės įrašu: „Nors rinkimai laimėti jau prieš kelis mėnesius, po visų inauguracijų, trumpų atostogų ir daugybės būtiniausių sprendimų priėmimų pagaliau pristatau savo komandą, kuria pasitikiu ir kuri, kartu su visais Lazdijų krašto labui dirbančiais žmonėmis, nuveiks labai daug. Ši komanda, tai žinių ir patirčių balansas – kiekvienas savo srities profesionalas, kurie nusiteikę dirbti petys petin, vieningai ir sąžiningai.“ Nuotraukoje ponia Ausma su artimiausia savo komanda šelmiškai pozuoja ant Lazdijų rajono savivaldybės pastato stogo tarsi teigdami, kad mes, valdžia, esame aukščiau visų Lazdijų eilinių žmonelių, kurie lyg skruzdėlytės ropoja žemai gatvėmis, mums po kojomis. Ir ką jūs, mielieji, pasakysite. Iš penkių asmenų, pasirodžiusių ant savivaldybės stogo, net trys moterys yra ne Lazdijų rajono gyventojos. Pažiūrėkime į jas atidžiau. Administracijos direktorė Sonata Dumbliauskienė Lazdijų rajono savivaldybėje dirbo dar praeitą kadenciją, yra iš Alytaus. Tarybos sekretorė Kristina Budginė – rūpinsis tarybos sprendimų projektų parengimu, jų savalaikiu įgyvendinimu ir bus tarpininkas tarp politikų ir administracijos, gyvena Kaune ir dažniausiai dirba nuotoliniu būdu, nes eiliniai Lazdijų rajono savivaldybės darbuotojai jos savo akimis dar nėra matę. Patarėja Goda Prapuolenytė-Leonavičienė – žurnalistė ir komunikacijos specialistė, pasiryžusi prisidėti prie to, kad Lazdijų kraštas šviestų ryškiau visos Lietuvos kontekste. Ji dirbusi Alytuje, o kilusi iš Pasvalio.

Adomo Žilinsko piešinys.

Tad kaip matome, merės A. Miškinienės pomėgis kviestis moteris iš kitų Lietuvos rajonų nei kiek neslopsta, o dabartiniai jos sprendimai ir planai ateičiai tai tik patvirtina. Ką savo feisbuko poste patvirtina ir pati ponia Ausma: „Ir tai dar ne viskas – dar vienas žmogus ir puikus specialistas prie komandos prisijungs artimiausiu metu, tad nekantriai laukiame!“ Kad jis bus iš kito rajono, tik, neduok, Dieve, iš Lazdijų, galima drąsiai lažintis! O gal šį kartą merė A. Miškinienė visus nustebins priimdama į savo artimiausią komandą specialistą iš Lazdijų rajono?! Bet, matant dabartines tendencijas, kažkaip labai jau nesinori tuo tikėti.

Dalintis:

1 komentaras apie “Papulti į artimą Ausmos aplinką Lazdijų rajono gyventojui mažai šansų”

Komentarai yra išjungti.

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: