Dzūkų žinios

Alytaus pareigūnams įkliuvo nepilnamečiams kanapes platinęs vyras

Dalintis:
Asociatyvi nuotr. (© Shutterstock)

Trečiadienio vakarą Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai sulaikė 23-ejų metų vyrą, pardavinėjusį kanapes nepilnamečiams.

Kaip praneša policija, gegužės 31-osios vakarą Alytaus apskr. VPK KP organizuoto nusikalstamumo tyrimo skyriaus pareigūnai užfiksavo vyro ir dviejų nepilnamečių susitikimą, kurio metu, jaunuoliai įsigijo, spėjama, narkotinių ar psichotropinių medžiagų.

Sulaikius 16 ir 17 metų vaikinus, vieno jų kojinėje rasti keturi popieriniai, vadinamieji „čekiai“, su, kaip įtariama, kanapėmis. 17-mečiui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti.

Vėliau pareigūnai pasibeldė ir į 23-ejų metų narkotikų prekeivio buto duris. Vyras nebuvo svetingas, nenoriai į savo namus įsileido kriminalistus, prieš tai bandydamas atsikratyti įkalčiais juos išmetė per bute esantį balkoną. Šalia namo pareigūnai rado ir paėmė narkotinių ar psichotropinių medžiagų – kanapių, svarstykles joms sverti ir namuose laikytą pistoletą. Leidimo laikyti ginklą vyras neturi.

Alytiškiui pareikšti įtarimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis bei jų platinimo nepilnamečiams. Už įvardytas nusikalstamas veikas vyrui gresia laisvės atėmimo bausmė iki 12 metų.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: