Dzūkų žinios

Donatas Mizaras: „Prašau Jūsų mandato daryti pokyčius!“

Dalintis:

Mieli Lazdijų krašto žmonės,

Aš, Donatas Mizaras, palaikomas aktyvių Druskininkų ir Lazdijų bendruomenės žmonių, nusprendžiau kandidatuoti į Lietuvos Respublikos Seimą Lazdijų–Druskininkų (Jotvingių) apygardoje. Kandidatuoju su Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga, kurioje Ramūnas Karbauskis kartu su prof. Ignu Vėgėle subūrė idėjiškai tvirtų, politiškai profesionalių ir kompetentingų žmonių komandą – jos dalimi esu ir aš. Tikiu, jog esame pajėgūs spręsti valstybės reikalus iš esmės.

Esu iš Druskininkų, ten gimiau ir augau, tačiau man labai artimas ir Lazdijų kraštas. Petroškų kaime gyveno mano seneliai, ten užaugo mano mama, Veisiejuose ji baigė mokyklą. Ir man pačiam kurį laiką teko dirbti Veisiejuose, todėl pažįstu daug puikių šio krašto žmonių: ūkininkų, verslininkų, politinių kolegų, su kuriais palaikau ryšį, nuolat domiuosi Lazdijų rajono pasiekimais ir bėdomis.

Politikoje aktyviai dalyvauju 15 metų, jau trečią kadenciją esu Druskininkų savivaldybės tarybos narys. Dalyvaudamas politinėje veikloje, noriu prisidėti prie reikšmingų darbų Lietuvai ir mano gimtajam kraštui, panaudoti savo žinias ir patirtį, įgytas savivaldoje, versle, visuomeninėje veikloje.

Liūdna, bet mūsų valstybėje pastaruosius 4 metus matėme tik kuriamą gražų išorinį fasadą – viduje paliekant supuvusias sistemines problemas ir nesiimant spręsti svarbiausių demografinių, švietimo, sveikatos apsaugos, skurdo mažinimo, socialinės atskirties ir daugelio kitų įsisenėjusių skaudulių.

Lazdijų rajonas – ne išimtis, čia yra daug problemų. Kažkada sėkmingai gyvavęs pasienio miestas, jau visai greitai gali likti užmirštu ir nepatraukliu gyventi. Iš Dzūkijos regiono savivaldybių Lazdijai turi daugiausia skaudulių – didelę bedarbystę, nemažą skurdo lygį, prastus kelius, uždarinėjamas mokyklas, blogėjančią sveikatos apsaugos sistemą ir daugelį kitų.

Nors iš dabar rajoną valdančių politikų girdime daug skambių ir gražių pareiškimų apie šviesų rajono rytojų, tačiau realybė yra visai kitokia. Lyg perkūnas iš giedro dangaus driokstelėjo žinios apie galimą Lazdijų hipodromo pardavimą, dešimtmečius gyvavusios Aštriosios Kirsnos mokyklos uždarymą. Panašu, kad buvo persistengta ir su naujojo sporto centro statybomis – ar nebuvo galima jį statyti kukliau, pagal rajono kišenę ir galimybes?

Aš ateinu ne kritikuoti, o Jums dirbti. Esu pasiruošęs padėti merui, dabartiniams valdantiesiems, būsimiems politikams, visiems šį kraštą mylintiems žmonėms, kad Lazdijai atsistotų ant kojų ir suklestėtų, taptų vieta, kur miela gyventi, dirbti bei auginti vaikus. Tikiu, kad Lazdijų kraštas turi labai didelį potencialą turizmo, ekonomikos ir kitose srityse, tačiau to neįvertina dabartinė Vyriausybė, neskirdama reikiamų lėšų gyvybiškai svarbiems savivaldybės objektams ir infrastruktūrai, todėl aš, Donatas Mizaras, prašau Jūsų mandato daryti pokyčius!

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 2024-PI002.

Dalintis:

1 komentaras apie “Donatas Mizaras: „Prašau Jūsų mandato daryti pokyčius!“”

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: