Dzūkų žinios

Povilas Jagelavičius: „Matau, girdžiu ir suprantu kiekvieną“

Dalintis:

Turėdamas tvirtą Lietuvos socialdemokratų partijos ir jos pirmininkės Vilijos Blinkevičiūtės palaikymą, priėmiau nelengvą, tačiau atsakingą sprendimą dalyvauti Lietuvos Respublikos Seimo rinkimuose. Esu Lietuvos socialdemokratų partijos iškeltas kandidatas į Lietuvos Respublikos Seimą Jotvingių (Lazdijų ir Druskininkų) vienmandatėje apygardoje. Ir neatsitiktinai – mano giminės šaknys Lazdijuose, šis kraštas man artimas ir be galo svarbus. Todėl Jotvingių vienmandatę apygardą galiu drąsiai pavadinti savo namais.

Esu druskininkietis, Druskininkų savivaldybės tarybos narys, valstybės tarnautojas. Visą savo darbinę veiklą skiriu sveikatos apsaugai. Patirtis ir atsakingas sveikatos srities darbas man pelnė Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministro apdovanojimą „Už reikšmingą indėlį Lietuvos žmonių sveikatai“. Sukaupta sveikatos, savivaldos ir kitų sričių patirtis leidžia į įvairias problemas pažiūrėti kitu kampu, pasiūlyti reikiamus problemų sprendimo būdus, kurių šiandien taip reikia. Esu įsitikinęs, kad jau laikas atsigręžti į vietos gyventoją.

Kas mane pažįsta, žino: man svarbiausia – žmogus, išgirstu kiekvieną, matau Jūsų problemas ir jas sprendžiu. Toks esu dabar, toks būsiu ir tapęs Jūsų atstovu Seime – matantis, girdintis ir suprantantis savo krašto žmogų.

Matyti ir girdėti kiekvieną, suprasti visuomenės rūpesčius ir juos spręsti yra atsakingo politiko pareiga. Ne paslaptis – dažnai politikai girdėti ir matyti žmones pradeda tik prieš rinkimus, o jiems pasibaigus – apanka ir apkursta. Atsakingai pareiškiu: girdžiu ir girdėsiu, matau ir matysiu, man rūpi ir rūpės ŽMOGUS.

Aš – jaunosios kartos politikas: žinios, patirtis, išsilavinimas ir asmeninės savybės man padeda įveikti iššūkius bei įvykdyti visus įsipareigojimus.

Man atrodo, kad Seimo narys, atstovaujantis apygardos žmonėms, neturėtų didžiosios dalies savo laiko skirti tik dalyvavimui šventėse, sveikinimams ar gražioms nuotraukoms. Ne tokia politiko pareiga. Mūsų krašto gyventojai nusipelnė geresnio atstovavimo, geresnių gyvenimo sąlygų, didesnio rūpesčio ir išklausymo. Nesvarbu, ar tai būtų sveikatos paslaugų prieinamumas, ar kokybiški keliai, švietimo klausimai ar socialinės problemos. Kiekvieno žmogaus ar bendruomenės problemos, aktualijos, skauduliai ir rūpesčiai yra Seimo nario veiklos sritis. Nes kiekvienas per rinkimus politikui atiduotas balsas įpareigoja jį tarnauti žmogui, kuris juo tiki ir pasitiki. Šį įsipareigojimą priimu ir aš.

Išrinktas į Lietuvos Respublikos Seimą atsakingai dirbsiu Lazdijų ir Druskininkų krašto bei visos Lietuvos žmonėms.

Remsiu ir siūlysiu iniciatyvas dėl geresnių sąlygų jaunoms šeimoms, sveikatos priežiūros paslaugų bei būsto prieinamumo, vaikų, jaunimo, senjorų, asmenų su negalia užimtumo. Taip pat iniciatyvas, kurios spręs kelių remonto ir susisiekimo problemas, palaikys jaunus, smulkius ir vidutinius ūkininkus, didins šalies saugumą.

Balsuosiu prieš sprendimus, kurie naikintų Lietuvos regionus – tokius, kaip Lazdijų ir Druskininkų kraštą. Nepalaikysiu sprendimų, kurie mažintų sveikatos priežiūros, švietimo, kultūros, socialinių ir kitų paslaugų prieinamumą. Balsuosiu prieš nepagrįstus mokesčių didinimus.

Apie tai diskutuosiu ir tarsiuosi su Jumis, nes būsiu Jūsų balsas Seime.

Nuoširdžiai tikiuosi kiekvieno iš Jūsų palaikymo.

Povilas Jagelavičius, Jūsų kandidatas į Seimą Jotvingių vienmandatėje apygardoje.

Politinė reklama bus apmokėta iš Povilo Jagelavičiaus PK sąskaitos. Užs. Nr. 2024-PI001.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: