Dzūkų žinios

Amatų, muzikos ir derliaus šventė draugėn subūrė Šeštokų bendruomenę

Dalintis:

Kai rudens darbai nudirbti, kai dienos trumpėja, o vakarai ilgėja, prasideda geriausias laikas žmonėms susibėgti draugėn ir smagiai pavakaroti.

Tą praėjusį savaitgalį ir padarė gausus būrys Šeštokų seniūnijos gyventojų, susirinkusių į Amatų, muzikos ir derliaus šventę.

Pradžioje visi dalyvavo Šv. Mergelės Marijos bažnyčioje Padėkos šv. Mišiose už parapijos žemdirbius ir gėrybes, kurias aukojo klebonas Valdemaras Smulskis.

Paskui šventė persikėlė į Šeštokų kultūros namus, kur jos dalyvių laukė turininga programa. Žiūrovai mėgavosi Lietuvos talentų konkurso nugalėtojos, kraštietės Vaidos Aleksandravičiūtės pasirodymu, grojo Punsko valsčiaus liaudiškos muzikos kapela „Vidugiriai“, estradinės muzikos grupė „Kryžkelė“, ansamblis „Lankutis“.

Kartu su Šeštokų krašto žmonėmis šventėje dalyvavo Seimo narys R. Šarknickas, Lazdijų rajono savivaldybės tarybos nariai J. Kurauskienė, O. Lenkauskienė, B. Rūtelionis.

Tarybos narys Artūras Margelis ne tik linksminosi šventėje kartu su Šeštokų bendruomene, bet ir užfiksavo savo nuotraukose gražiausias vakaro akimirkas, kurias galite pamatyti ir Jūs, „Dzūkų žinių“ skaitytojai.

Artūro Margelio nuotraukos

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: