Dzūkų žinios

Vartų kaime siautėję trys plėšikai buvo operatyviai sulaikyti

Dalintis:
Penktadienį Vartų kaime į dvidešimt penkerių metų amžiaus vyro neužrakintą namą užėjo trys vyriškiai, kurie sumušė ir apvogė namo šeimininką.

Ramų Krosnos seniūnijos Vartų kaimo gyventojų penktadienį sudrebino negirdėtas kriminalinis įvykis.

Kovo 22 d. apie pusę trečios dienos Vartų kaime į dvidešimt penkerių metų amžiaus vyro neužrakintą namą užėjo trys vyriškiai (vienas iš matymo pažįstamas), kurie sumušė namo šeimininką, pagrobė 600 eurų. Be to, užpuolikai privertė namo šeimininką pervesti 100 eurų į banko sąskaitą. Vyriškis patyrė 700 eurų materialinį nuostolį ir buvo įsibrovėlių sumuštas.

Iškart po šio įvykio policija ėmėsi operatyvių veiksmų, netrukus buvo sulaikyti trys nusikaltimu įtariami asmenys.

Kaip „Dzūkų žinioms“ pasakojo Alytaus VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė, policijai operatyviai pavyko sulaikyti visus tris įtariamuosius. Du iš jų buvo suimti ir uždaryti į VPK sulaikymo patalpą.

„Mūsų žiniomis, nukentėjęs asmuo gydosi ambulatoriškai, jam nustatyti paviršiniai veido sužalojimai, pradėtas ikiteisminis tyrimas, kuris šiek tiek užtruks“, – sakė K. Janulevičienė.

Kaip pasakojo Alytaus VPK Komunikacijos poskyrio vedėja Kristina Janulevičienė, policijai operatyviai pavyko sulaikyti visus tris įtariamuosius.

Krosnos seniūnė Valda Žukauskienė sakė žinanti apie šį įvykį, tačiau su nukentėjusiuoju nebendravusi ir negalinti papasakoti daugiau šio įvykio detalių.

Seniūnė sakė, jog apie nukentėjusįjį nieko bloga negalinti pasakyti, nes jis aplinkiniams nekėlė problemų.

„Toje sodyboje gyvena iš miesto atsikraustę žmonės, nieko bloga apie juos negaliu pasakyti. Tas įvykis mane labai nemaloniai nustebino, mūsų seniūnijoje tokių išpuolių nebūna. Vartų kaimas yra labai rami vieta, iki šiol ten nebuvo jokių kriminalų ar nemalonių nutikimų“, – sakė seniūnė.

Redakcijos duomenimis, užpultas asmuo į Vartus gyventi atsikėlė iš miesto, paveldėjęs namus iš giminaičių.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: