Dzūkų žinios

Alytiškė tarptautinėje loterijoje laimėjo beveik milijoną: džiaugiasi, kad neišmetė bilieto

Dalintis:

Lietuvoje ir vėl įspūdingas laimėjimas. Net devyniolikos šalių gyventojus vienijančioje „Eurojackpot“ loterijoje alytiškė susižėrė Didįjį prizą – 941 956 Eur.

Beveik milijoną eurų alytiškei atnešęs „Eurojackpot“ žaidimas vyko vėlų rugpjūčio 9-osios vakarą. Tačiau tądien – ir dar visą vėliau sekusį savaitgalį – laimėtoja apie savo sėkmę nežinojo.

„Tik pirmadienį, praeidama po „Perlo“ terminalą, prisiminiau, kad turiu bilietą. Padaviau patikrinti, bet pardavėja pasakė, kad jai nerodo, ką čia laimėjau. Ir davė loterijos atstovybės numerį“, – tą patį pirmadienį jau sėdėdama loterijos atstovybėje pasakojo moteris.

Skambutis, kurio metu netikėtai alytiškė sužinojo tapusi beveik milijoniere, vyko jos mašinoje.

„Paprašė padiktuoti bilieto numerį. Po to dar kartą. Tada sekė kelių minučių tyla. O po jos – klausimas, ar sėdžiu“, – šviežiais įspūdžiais dalinosi žaidėja.

Netrukus jai buvo įvardinta laimėjimo suma. Kurią suvokti moteriai prireikė laiko.

„Ir priaikčiojau, ir prisikeikiau aš to pokalbio metu. Kai padėjau ragelį – nufotkinau bilietą ir nusiunčiau vyrui. Tik per susijaudinimą parašiau, kad laimėjau daugiau nei 90 tūkstančių, o ne daugiau nei 900 tūkstančių“, – juokiasi moteris.

Vis tik vyras, pasinaudojęs nuotrauka, bilietą patikrino ir pats – internetu. O tada jau abiem tapo aišku, kad gyvenimas pasikeis.

„Tai ačiū Dievui, kad ėjau pro tą terminalą ir sugalvojau pasitikrint. Žinokit, aš tokia keista žaidėja, iš niekur nieko kartais nusiperku kokį bilietą ir būna, kad net nepatikrinu – ar kur nusimeta, ar išmetu“, – kad šį kartą taip nenutiko, džiaugiasi laimėtoja.

Sėkmę atnešusį „Eurojackpot“ bilietą moteris irgi nusipirko spontaniškai – „Maximoje“, esančioje Santaikos g. 34, Alytuje.

Už laimėtus pinigus šeima planuoja įsigyti didesnius namus. Taip pat dalį prizo žada atidėti vaikų ateičiai.

Rugpjūčio 9 d. laimingas „Eurojackpot“ skaičių derinys buvo 15, 18, 25, 29, 35 bei 1, 5.

Alytiškė atspėjo visus penkis pagrindinius ir vieną iš dviejų papildomų skaičių.

Jei būtų atspėjusi ir antrąjį – jos sąskaitą būtų papildę daugiau nei 31 milijonas eurų.

Pranešimą paskelbė: Brigita Katinaitė, UAB Perlas Network

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: