Dzūkų žinios

Lazdijų miesto parke atsirado originali medžių alėja

Dalintis:
Prisidėti prie asociacijos šių medelių sodinimo atvyko POLA (Pagalbos onkologiniams ligoniams asociacija) prezidentas Gediminas Žižys, Lazdijų tarbos narys Albinas Žymančius, organizacijos vadovas Kęstutis Žalys ir kiti.

Malonu, kai su sunkia liga susidūrę žmonės nepuola į neviltį, bet savo optimizmu ir meile gyvenimui rodo pavyzdį sveikiesiems ir prasmingais darbais gražina savo miestą.

Organizacijos „Onkologinė savigalba Lazdijuose“ nariai praėjusią savaitę įgyvendino gražų projektą – Lazdijų miesto parke pasodino originalią medžių alėją, primenančią šios organizacijos ženklą – saulę tarp rankų.

Kaip pasakojo šios organizacijos vadovas Kęstutis Žalys, buvo pasodinti 44 medeliai, bet iki pilno alėjos piešinio pritrūko septynių medelių, kurie vėliau bus tikrai pasodinti. Prie alėjos atsirado ir šį organizacijos projektą žyminti lentelė.

„Smagu, kad mūsų organizacija turi rėmėjų, vienas iš jų – Lazdijų rajono savivaldybės tarybos narys Albinas Žymančius, kuris mums padeda penkerius metus nuo mūsų organizacijos įkūrimo dienos. Medelių sodinimo akcijos proga Albinas kartu su jo vadovaujamo Regionų partijos Lazdijų skyriumi nupirko 10 medelių ir padovanojo mūsų alėjai. Albinas, kiek gali, visada prisideda“, – sakė K. Žalys.

A. Žymančius sakė, jog jis su partijos kolegomis dalyvavo medelių sodinimo akcijoje, kurią vainikavo koncertas. A. Žymančiui kaip padėka už pagalbą buvo įteiktas atminimo suvenyras. Jis džiaugiasi, kad gali prisidėti prie „Onkologinės savigalbos Lazdijuose“ organizacijos veiklos jau penkerius metus. Jis padėjo organizacijai įsirengti kabinetą, nupirko baldus, finansiškai parėmė ne vieną renginį.

„Stengiuosi padėti žmonėms, kurie yra sirgę onkologinėmis ligomis, o jų rajone yra tikrai nemažai. Tai didelė bendruomenė, jiems šiandien reikalinga ir pagalba, ir supratimas, mes turime jiems padėti“, – sakė A. Žymančius.

„Dzūkų žinių“ informacija

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: