Dzūkų žinios

„Dzūkų žinios“ ir „Dainavos žodis“ nuo šiol – ir Merkinėje

Dalintis:

Šiandien švenčiame Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dieną. Sveikiname visus rašančius, kuriančius laikraščius ir žurnalus, leidžiančius ir verčiančius knygas. Redakcijoms ši diena ypatinga. Mums, „Dzūkų žinios“ ir „Dainavos žodis“ redakcijų kolektyvams, ši diena lyg atskaitos taškas. Sausio 1-ąją sutinkame kalendorinių metų pradžią, o gegužės 7-ąją galime įsivertinti veiklos rezultatus. Turime, kuo pasidžiaugti. Žinoma, viskas pasiekta mūsų mielų skaitytojų ir partnerių dėka.

Keletą dešimtmečių UAB „Dzūkų žinios“ tikslingai dirba leidybos ir žiniasklaidos srityje. Būdami regionų atstovai palaikome artimą ryšį su bendruomenėmis. Tai ir didelė garbė, ir atsakomybė. Turime būti operatyvūs, kaip įmanoma objektyvesni ir aprėpti viską, kas svarbu vietiniams gyventojams. Matome, kad tai svarbu ir įstaigoms. Vienas strateginių partnerių, Alytaus rajono savivaldybė, Spaudos atgavimo, kalbos ir knygos dienos proga įteikė redakcijai apdovanojimą „Metų PADARYSIM“, kuris atspindi mūsų pasiryžimą imtis ir pabaigti pradėtus darbus.

Abiejų laikraščių veiklą nuolat peržiūrime ir palaipsniui, skirtingais kampais atliekame prasmingus pokyčius. Neseniai atnaujinome abiejų leidinių tinklalapių versijas. Džiaugiamės jūsų aktyvumu ir susidomėjimu elektroninėje erdvėje (https://dzukuzinios.lt/ ir https://www.dainavoszodis.lt/), taip pat mūsų leidinių socialinių tinklų paskyrose (https://www.facebook.com/dzukuzinios.lt ir https://www.facebook.com/www.dainavoszodis.lt/).

Spausdinti leidiniai išlieka aktualūs ir svarbūs. Vertiname savo laikraščių skaitytojų ištikimybę. Mums svarbūs tradiciniai spausdinti leidiniai – neseniai sėkmingai išplėtėme savaitraščių pardavimų taškus. Nuo gegužės mėnesio abu leidinius galite patogiai įsigyti Dzūkijos meka tapusioje Merkinėje, prekybos centruose „Aibė“ ir prekybos centre IKI.

Neatsitiktinai Merkinė tapo nauju tašku, kur galite surasti ir įsigyti laikraščių. Su Merkine mūsų redakcijas sieja glaudi bendrystė. Bendradarbiaujame su ten įsikūrusiu vietos kultūros verslumui skatinti „Merkinės fabriku“ (https://www.facebook.com/merkinesfabrikas). Ši draugystė duoda vertingų vaisių: padedame komunikuoti apie projektus, kuriame autorinį turinį apie archeologinius kasinėjimus Merkinėje.

Bendrystė sujungia, o partnerystė gali būti naudinga ne tik abiem šalims, bet ir šalia jų esantiems žmonėms. Dėkojame bičiuliams ir partneriams, kurie padeda informuoti apie Dzūkijos krašto aktualijas vis plačiau:
Vytaras Radzevičius (https://www.facebook.com/vytaras.radzevicius),
Laisvė Radzevičienė (https://www.facebook.com/laisvidar),
Merkinės kultūros centras (https://www.facebook.com/merkineskulturoscentras),
Merkinės krašto muziejus (https://www.facebook.com/profile.php?id=100064030861063),
Merkinės skelbimai (https://www.facebook.com/groups/merkinesskelbimai).

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: