Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų ligoninės darbuotojų sergamumas pasiekė beveik epidemijos lygį. Jau trečią mėnesį serga ligoninės direktorius, neseniai susirgo jo pavaduotoja, o dabar nedarbingumas užklupo vieną gydytoją, kurio pavardė vietiniams gyventojams asocijuojasi su legendinio sovietų krepšininko Vladimiro Tkačenkos. Tiesa, šis ligonis į ligos patalą atgulė ne dėl persišaldymo, bet po to, kai ligoninės administracija sulaukė skundo apie jo netinkamai suteiktas gydymo paslaugas.

• Svarbiausias Lazdijų „valstietis“ Benius visą penktadienį praleido budėjimo režimu, nes labai norėjo paspausti ranką Premjerui. Atkaklus „valstietis“ planavo Premjero laukti įvairiose jo maršruto vietose, tačiau garbus svečias į Sporto centrą neužsuko, o, apvažiavęs garbės ratą aplink Nepriklausomybės aikštę, su visa palyda nurūko į ekologinį ūkį. Ten Benius jį ir nutvėrė… už rankos.

• Didelės ir mažos rajono gyvenvietės pasipuoš šventinėmis eglutėmis. Netrukus įvairiose rajono vietose bus pastatyta 21 žaliaskarė, kurias apšvies prabangios girliandos. Tik kaip apsaugoti lemputes nuo ilgapirščių, planuojančių girliandas „prichvatizuoti“? Kalbama, kad saugiausia būtų prie eglučių organizuoti naktinį budėjimą su šunimis, o dar geriau – su vilkais.
• Tuo metu, kai viso pasaulio prekybininkai prieš Kalėdas ir Naujuosius metus skelbia nuolaidas šventinei atributikai, kai kurie Lazdijų prekybininkai elgiasi priešingai. Viena parduotuvė, prekiaujanti dėvėtais rūbais, prie įėjimo pakabino skelbimą, jog taiko 50 proc. nuolaidą savo prekėms. Tačiau ten pat yra prierašas, jog karnavaliniams rūbams nuolaida netaikoma.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: