Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Praėjusią savaitę Lazdijuose lankėsi žinoma atlikėja Gintarė Karaliūnaitė. Tačiau dainininkės talento gerbėjai jos pasirodymo nesulaukė. „Boružėlės septyntaškės“ atlikėja, užsimaskavusi plačiais drabužiais ir kepure, visą pusdienį praleido Kalėdų mugėje, kur pardavinėjo savo ir mamos pagamintą kosmetiką. Bet neilgai ištvėrė vėjuotą orą ir pirkėjų trūkumą – po pietų dingo iš Nepriklausomybės aikštės.

• Lazdijuose buriasi grupė žmonių, kurie rengiasi raštu kreiptis į atsakingas pasienio tarnybas dėl VSAT pareigūno, dažnai prisistatančio erotinių nuotraukų fotografu, S. P. politikavimo, necenzūruotų komentarų rašymo, galimai visuomenės nesantaikos kurstymo socialiniuose tinkluose. Akivaizdu, jog tokia jo veikla nesuderinama su statutinio pareigūno darbu.

• Šventinių instaliacijų konkurse ypač daug dėmesio sulaukė nepartinio judėjimo „Pirmyn! Kartu mes galime” sumontuota originali šventinė konstrukcija. Ypač ji patinka Lazdijų konservatoriams, kurie ją fotografuoja atminčiai ir mobiliaisiais telefonais, ir fotoaparatais. O gal teisinių dalykų neišmanantiems žmonėms ši instaliacija vaidenasi kaip politinė reklama?

• Jonelis, per gerklę savo laiku prapylęs rajoną, susiruošė pabėgti iš skęstančio paksistų laivo, nes susipyko su buvusiu pasienio bosu – apačion nuleistu artimu kavos ir brendžio Renatos draugeliu. Nusivylęs partijomis ir paksistų vietininku, Jonelis pats bandė sukurti rinkimų komitetą. Paskutinę komitetų registravimo dieną jis puolė ant kelių ir prašė žmonių pasirašyti dokumentus. Tačiau liko neišgirstas – niekas nesutiko su juo susidėti. Jonai, Jonai, atsikvošėk, tavo mero kadencija baigėsi prieš 15 metų.

• Vieno Lazdijų gyvenamojo namo, esančio Sodų gatvėje 10, bendruomenės pirmininkas buvo nubaustas policijos administracine bauda. Už bendruomenės pirmininko šposus tenka raudonuoti namo gyventojams. Vidmantai, Vidmantai, kodėl tu taip?!!

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: