Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Viena pretendentė į merės postą, per prievartą savo partiečių stumiama kovoti dėl rajono vadovo regalijų, paskutiniu metu apleido darbą ministerijoje. Ji darbo metu važinėja į Lazdijus ir kitas rajono gyvenvietes. Vizitai neturi jokio ryšio su jos pareigybių aprašymu. Įdomu, ką apie tai galvoja ministerijos galva ir tarnybinės etikos sargai? Už ką jai mokamas atlyginimas?

• Artėjant rinkimams, prasideda bendražygių paieška ir koalicijų klijavimas. Sužinoję, jog, pagal naujausias apklausas, pergalė rinkimuose planuojama A. Margelio komandai „Pirmyn“, kai kurie valstiečiai, anksčiau „burkavę“ su konservatoriais, pradėjo ieškoti sąlyčio taškų su mero nepartiniu judėjimu. „Žaliukai“ slapta derasi ir su liberalais. Ach, kaip norisi būti valdžioje.

• Snieginga ir šalta žiema nedžiugina ne tik žmonių, bet ir paukščių. Vieno kaimo gyventojams teko neįprasta užduotis iš suledėjusių šakų labirinto vaduoti ten įsipainiojusią pelėdą. Operacija baigėsi sėkmingai, išskyrus tai, jog vienas iš vaduotojų iškrito iš medžio ir susimušė uodegikaulį.

• Svarbiausiam rajono valstiečiui, artėjant rinkimams, visai nebelaiko nervai. Neseniai jis įsiveržė į rinkimų komisiją ir išvadino jos narius „subinlaižiais“. Gal jis būtų dar ir riebiau pakalbėjęs, tačiau komisijos nariai pasiūlė iškviesti policijos pareigūnus. Ramybės, Beniau, ramybės.

Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: