Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Gali taip atsitikti, jog Lazdijų centre esantis vienas prekybos centras persikels į kitą vietą. Kadangi baigiasi dabar veikiančios parduotuvės patalpų nuomos sutartis, prasidėjusios derybos su pastato savininku gali atnešti netikėtumų – jei jis pareikalaus didesnio nuomos mokesčio, prekybcentris gali su tuo nesutikti ir išsikelti kitur, pavyzdžiui, į Veisiejus ar Seirijus.

• Balandžio pabaigoje vyksiančioje tradicinėje „Pirmosios vagos“ šventėje gali dalyvauti ir labai garbingų svečių, pavyzdžiui, Premjeras. Žmonės su nerimu laukia, kad nepasikartotų šviesios atminties AMB situacija, kai ardamas pirmąją vagą tuometinis vyriausybės vadovas suklupo ir parkrito prie plūgo.

• Viena konservatorė, laimėjusi mandatą savivaldybės taryboje, netikėtai nusprendė nebūti valdžioje ir atsisakė mandato. Ar tik nebus taip, kad moteris savo mandatą paaukojo vienai medikei, labai norėjusiai būti valdžioje, bet paskutiniajame senosios tarybos posėdyje nebalsavusiai už rentgeno aparato pirkimą Lazdijų ligoninei?

• Vienas ūkininkas prie savo namų esančiame gandralizdyje sumontavo vaizdo kamerą, kad su šeima galėtų stebėti šių paukščių gyvenimo kasdienybę ir šventes. Vaizdas iš gandralizdžio transliuojamas į kompiuterį, todėl visi šeimos nariai gali bet kuriuo metu matyti, ką veikia paukščiai. Sodybos šeimininkas užsiminė, kad tuo metu, kai lizde vyks poravimosi žaidimai, jis išjungs vaizdą, kad išvengtų savo šešiamečio sūnaus nepatogių klausimų.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: