Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Praėjusią savaitę vicemeras ir ligoninės vadovas lankėsi Sveikatos apsaugos ministerijoje. Panašu, kad buvo aptarinėjami ligoninės likimo klausimai. Keista, kad apie šį vizitą nepranešė valdininkė-žurnalistė, socialiniuose tinkluose nuolat atsiskaitanti už savo darbą savivaldybėje. Bet gal šis vizitas nebuvo susijęs su korupcija, todėl ir nesudomino aršiosios kovotojos už tiesą.
• Naujiesiems rajono vadovams erzelį kelia vaizdai, kai rajono gyventojai ir svečiai plačiai ir šiltai šypsodamiesi viešumoje bendrauja su buvusiu meru. Jie, matyt, supranta, kad aplinkiniai gerbia ne kėdę, bet žmogų.
• Rajono teisininko Kęstučio energija, varstant kolegų ir viršininkų duris, liejasi per kraštus ir kelia problemų staliams, nes skubėdamas įeiti į kabinetus, jis sugadino ne vieną durų spyną.
• Rajono valdžia, sekdama merės pavyzdžiu, linkusi labai susireikšminti, todėl švenčių metu visai nekreipia dėmesio į atvykusius garbius svečius. Tarę sveikino žodį lazdijiečių tarnai skuba pasišalinti iš šventės. O svečiai ir paprasti žmonės labai norėtų pabendrauti. O gal taip siekiama išvengti nepatogių klausimų?
Benius būdamas vicemeru ne tik tratino rajono biudžetą maitindamas vytintomis dešromis, šakočiais bei girdydamas rajoną ir sostinę, bet dar ir savo arklius vežiodavo valdišku transportu po visą Lietuvą. Čia gal kiek rimčiau nei akordeonai? Pamiršo karvė, kad buvo telyčia. Tyla – gera byla ir dūšiai ramiau.
• Lazdijų visų aukščiausioji nelabai žino socialinės globos centro „Židinys“ pavadinimą. Per pasitarimus šią savivaldybės įstaigą ji vadina „Žiburiu“. Gal jai į atmintį visam gyvenimui įsirėžė vaikystėje skaitytas J. Biliūno „Laimės žiburys“?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais:
(8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: