Dzūkų žinios

Išskirtinis grupės iš Italijos „Domo Emigrantes“ pasirodymas Alytuje

Dalintis:

Jau rugsėjo 28 d. „Arts Libera International” kvietimu Alytuje apsilankys žymi grupė iš Italijos – „Domo Emigrantes“. Grupė nuolat koncertuoja ne tik geriausiose Italijos koncertų salėse, bet ir aktyviai dalyvauja prestižiniuose Europos, Azijos bei JAV muzikos festivaliuose. Begalinė meilė gimtosios šalies melodijoms, didžiulė aistra ir užsidegimas leido atlikėjams pasiekti tarptautinį pripažinimą bei savo pasirodymais sužavėti publiką visame pasaulyje.
Charizmatiški atlikėjai žada ypatingą koncertą, o jausminga, romantiška ir spalvinga koncertinė programa nuneš visus muzikos mylėtojus į saulėtąją Pietų Italiją. Koncertų metu skambės netikėtos muzikinių instrumentų kombinacijos, lyriškos ir ekspresyvios dainos palies mūsų širdis kaip šiltas Pietų vėjas, tarytum sėdėtume ne koncerto salėje, o jaukioje itališkoje terasoje, pripildytoje levandų kvapo, vyno bei romantikos. Visa tai scenoje kurs profesionalūs grupės „Domo Emigrantes“ atlikėjai.
Visiems smalsu žinoti, ką apie koncertą mano ir patys grupės „Domo Emigrantes“ muzikantai.

– Kaip susikūrė grupė „Domo Emigrantes“?
– Grupė „Domo Emigrantes“ susikūrė 2009 m. Nusprendėme judėti viena muzikine linkme – populiarinti labai savitą ir emocingą Pietų Italijos ir Viduržemio jūros regiono muziką.
„Domo Emigrantes“ sudaro įvairių tautų atlikėjai, turintys unikalios ir didelės muzikavimo patirties. Todėl ši grupė tokia išskirtinė ir spalvinga.

– Skirtingi ne tik nariai – skirtingi ir instrumentai, kuriais grojate, taip?
– Taip! Ir skirtingi, ir išskirtiniai. Mūsų koncertuose išgirsite visko – nuo akordeono, gitaros, perkusijos, violončelės iki graikiško buzukio ir kitų pasaulio kraštų instrumentų, kurie turi originalų skambesį ir labai harmoningai susilieja į visumą.

– Ką norite pasakyti muzikos mylėtojams savo kūryba?
– Norime prabilti savo muzika ir dainomis į visų tautų ir šalių žmones. Todėl ir grojame skirtingais instrumentais bei dainuojame skirtingomis kalbomis. Kiekviena jų turi unikalią spalvą ir išraišką. Muzika – nuostabus būdas paliesti žmonių širdis ir užmegzti ryšį su klausytojais. Tai mums nepaprastai svarbu. Jausti nuoširdų atsaką, paliesti žmonių jausmus, padaryti viską, kad po mūsų koncertų publika išeitų pakylėta ir dar ilgai džiaugtųsi ir dalintųsi patirtomis pozityviomis emocijomis su kitais.

– Ko gali tikėtis klausytojai, ateinantys į Jūsų koncertą?
– Kiekvieną klausytoją nukelsime į fantastišką kelionę po Viduržemio jūrą ir Pietų Italiją. Bus daug nuoširdumo, pietietiško karščio bei unikalaus skambesio. Kai koncertuojame, mūsų širdys nieko neslepia – būna atviros. Tai pietietiškas bruožas (juokiasi). Tad visi klausytojai pateks į „atvirų širdžių klubą“ ir bus pakylėti bei uždegti emocijomis, tikime, kad dainuos ir judės kartu su mumis.

Kviečiame apsilankyti nuotaikingiausiame šių metų renginyje – garsios grupės iš Italijos „Domo Emigrantes“ koncerte.

Koncertas vyks rugsėjo 28 d. 18 val. Alytaus kultūros ir komunikacijos centre.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: