Dzūkų žinios

Po sugyventinių konflikto santykių aiškinimasis policijoje

Dalintis:

Būna ir taip – tarp sugyventinių kyla konfliktai, abu susimuša, o po to vienas kitą kaltindami, bet save teisindami parašo pareiškimus policijai. Policijos pareigūnams tenka aiškintis sugyventinių santykius, tokių konfliktų aplinkybes, kas gi kaltas dėl smurto artimoje aplinkoje, kas mažiau, o kas daugiau nukentėjo.
Po tokių konfliktų senos žaizdos negreitai užgyja. Štai 26 metų alytiškis kreipėsi į policiją pranešdamas, kad dar liepos 26 dieną apie 21 valandą sodyboje Lazdijų rajone tarp jo ir sugyventinės kilo žodinis konfliktas, kurio metu ji paėmusi medinį suoliuką metė į jį, pataikė į dešinį antakį, dėl to pradėjo bėgti kraujas. Be to, tęsdama savo nusikalstamą veiką paėmusi plytos gabalą jį paleido į vyrą, pataikė į galvą, o nuo smūgio atsirado galvoje gumbas. Dėl šių moters veiksmų vyras jautė fizinį skausmą.
Kalbinti policijos pareigūnai teigė, kad pirma sugyventinė buvo parašiusi pareiškimą, jog nukentėjo nuo savo sugyventinio. O pastarasis teisindamasis dėl savo veiksmų ir užimdamas gynybinę poziciją apskundė policijai savo sugyventinę, kad ši irgi nebuvo pėsčia ir jį sužalojo. Rajono policijos komisariate dėl fizinio skausmo sukėlimo ir nežymaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas. Pasak policijos pareigūnų, tokių atvejų nemažai, kai sutuoktiniai arba sugyventiniai verčia kaltę vienas kitam ir savo santykius aiškinasi policijoje. Kalbinti pareigūnai teigė, kad būna ir taip, jog sutuoktinė kreipiasi į policiją dėl iš vyro patirto smurto vakare, o ryte jau sutuoktinis praneša, kad jis nukentėjo nuo jos.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: