Dzūkų žinios

Iš policijos įvykių suvestinių

Dalintis:

Išvažiavo nesumokėjęs už degalus

Praeitą sekmadienį apie 20 valandą 30 minučių į Nekrūnų kaime esančią degalinę asmuo atvažiavo automobiliu „Audi A4“, įsipylė dyzelinio kuro į plastikines talpas ir nesumokėjęs pasišalino. Nuostolis – 191 euras. Dėl vagystės atliekamas ikiteisminis tyrimas. Kadangi dabar degalinėse yra stebėjimo ir filmavimo kameros, policijos pareigūnai peržiūrėję jas tikisi greitai nustatyti, kas tai padarė. Kalbinti policijos pareigūnai teigė, kad pastaruoju metu padažnėjo tokių atvejų, kai vairuotojai nesusimoka už kurą ir išvažiuoja. Pasak pareigūnų, degalinių operatoriai turėtų būti akylesni, atidžiau kontroliuoti besipilančius kurą vairuotojus ir jų nepaleisti nesusimokėjus. Būna net ir taip, kad prisipylęs kuro vairuotojas atėjęs į degalinę dar susimoka už kavos puodelį, o išvažiuoja už kurą nesusimokėjęs. Kai policija išsiaiškina tokių užmirštuolių tapatybes, žmonės atvyksta į degalinę, susimoka už kurą ir atsiprašinėja operatoriaus, kad pamiršo susimokėti anksčiau.

Rado kanapių

Pirmadienį apie 21.30 val. Būdviečio kaime automobilio „VW Passat“, kurį vairavo 30 metų vyriškis, durelėse policijos pareigūnai rado folijos rutuliukų, įtariama, su augalinės kilmės narkotine medžiaga. Įtariamasis pristatytas ir uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas. Vakar kalbinti policijos pareigūnai teigė, jog paaiškėjo, kad į folijos rutuliukus buvo susukta mažas kiekis – pora gramų – kanapių. Dėl narkotinių ir psichotropinių medžiagų neteisėto laikymo vyriškiui gresia laisvės atėmimas iki 2 metų. Įtariamasis yra Lazdijų rajono gyventojas, praeityje neteistas, tačiau baustas administracine tvarka.

Susimušė kaimynės

Pirmadienį policijos pareigūnai gavo pranešimą, kad apie 16 valandą Būdviečio seniūnijoje 49 metų Vidzgailų kaimo gyventoją sumušė kaimynai. Įvykio aplinkybes aiškinasi policija.
Moteris nukentėjo nežymiai, medikų pagalbos jai neprireikė. Turimais duomenimis, moterys susipliekė dėl paskolintų pinigų.

Įsibrovė, bet nieko nepaėmė

Antradienį apie 9.30 val. 49 metų vyriškis, atvykęs į jam priklausančią sodybą Buckūnų kaime, pastebėjo, kad yra sugadintas vienas sodybos namo plastikinio lango rėmas, išlaužtos medinės verandos durys. Įsibrauta į vidų, tačiau niekas nepavogta. Sodybos savininkas nurodė, kad patyrė 300 Eur nuostolį.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: