Dzūkų žinios

„Tele2“ Kalėdos: kartu su planais akcijos telefonai iki 68 proc. pigiau, o kompiuteriai — nuo 99 Eur

Dalintis:

Tele2“ klientams Kalėdos jau prasidėjo – operatorius skelbia įspūdingas nuolaidas akcijos telefonams ir kompiuteriams su sutartimi įsigyti. Pasiūlymais pasinaudoti galima internetinėje svetainėje www.tele2.lt arba bet kuriame „Tele2“ salone.
„Norėjome, kad per šias šventes mūsų klientai galėtų daugiau dėmesio skirti laikui su artimaisiais, o ne rūpesčiams dėl kalėdinių pirkinių ir ypač – išlaidų. Todėl jau dabar paruošėme sutaupyti padedančių pasiūlymų, kad Kalėdoms būtų galima pasiruošti anksčiau ir ramiau“, – sakė Vaida Burnickienė, „Tele2“ pardavimų direktorė.

Su „Tele2“ planais – akcijos išmanieji net iki 68 proc. pigiau!
Artėjančių švenčių proga „Tele2“ paruošė ypatingų pasiūlymų, skirtų klientų pamėgtiems išmaniesiems įsigyti – nuolaidos akcijos telefonams siekia net iki 68 proc.!
Pasiūlymai galioja telefonus įsigyjant kartu su neribotų pokalbių, SMS ir interneto planu (už 19,90 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. sutartį. Beje, mėnesio įmokos už pasiūlyme dalyvaujančius telefonus prasideda tik nuo 2,16 Eur, taigi, belieka tik išsirinkti savo svajonių išmanųjį.
O rinktis tikrai yra iš ko – pasiūlyme dalyvauja skirtingų ir pasaulyje pripažintų gamintojų modeliai. Vienas tokių – keturguba pagrindine kamera išsiskiriantis „Huawei P30 Pro“. Dabar šį itin lengvą, vos 165 gramus sveriantį, ryškių spalvų išmanųjį su 128 GB vidine atmintine įsigyti galima itin patraukliomis sąlygomis.
Šventiniais „Tele2“ pasiūlymais itin džiaugtis turėtų ir „Samsung“ gerbėjai. Vos šiais metais pristatytą išskirtinio dizaino modelį „Galaxy S10“ dabar taip pat galima įsigyti žymiai pigiau. Beje, šį telefoną rinktis turėtų daug fotografuojantys – gamintojo teigimu, jo atminties užteks daugiau nei 50 tūkst. nuotraukų saugojimui.
Mažiausiai pinigų išleis iš visų pasiūlyme dalyvaujančių telefonų pasirinkę „Xiaomi Mi A3“ modelį. Šiame trigubą kamerą ir ištvermingą bateriją turinčiame išmaniajame buvo įdiegtas ir dirbtinis intelektas – tai reiškia, kad įrenginio procesorius susitvarkys su visomis jam skirtomis užduotimis ir veiks itin sklandžiai.
Be to, šiuos ir kitus telefonus žymiai pigiau įsigyti galima ir su kitais mokėjimo planais – tereikia užsukti į artimiausią saloną ar tinklapį www.tele2.lt ir išsirinkti labiausiai tinkantį pasiūlymą sau bei artimiesiems.
Ir tai dar ne viskas. Jei artėjančių Kalėdų proga šeimos narius ketinate nustebinti išmaniuoju įrenginiu, taip pat skubėkite į operatoriaus saloną arba internetinę parduotuvę. Nuo ausinių, kolonėlių iki roboto siurblio – „Tele2“ siūlo ne tik platų šių įrenginių asortimentą, bet ir iki 30 proc. siekiančias nuolaidas jiems įsigyti.
Apie visus pasiūlyme dalyvaujančius išmaniųjų telefonų ir įrenginių modelius, nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles daugiau sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinę 117. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

Kartu su „Tele2 Laisvu internetu“ – kompiuteriai tik nuo 99 Eur
Staigmenų paruošta ir daugiau. Artimuosius ketinantys nustebinti nauju nešiojamu kompiuteriu jau dabar gali pasinaudoti ankstyvais „Tele2“ kalėdiniais pasiūlymais – kainos prasideda tik nuo 99 Eur!
Pasiūlymai galioja kompiuterius įsigyjant kartu su „Tele2 Laisvo interneto“ neribotu planu (už 18,90 Eur/mėn.) ir sudarant 24 mėn. sutartį. Ilgai laukti neverta – mėnesio įmokos už pasiūlyme dalyvaujančius kompiuterius prasideda vos nuo 3,08 Eur.
Didžiausia nuolaida šiuo metu taikoma „Acer Aspire 3“ modeliui. Lengvas ir lankstus nešiojamasis kompiuteris tinka tiek darbui, tiek mokslams. Juo itin patogu naudotis, todėl šį modelį ypač verta rinktis kaip pirmąjį nesudėtingą kompiuterį.
Suklusti turėtų ir svajojantys apie stilinguosius „Apple“. Pasiūlyme dalyvauja dviejų – 128 GB ir 256 GB – talpų gamintojo kompiuteriai „MacBook Air 13“. Jie išsiskiria savo patogiu ir intuityviu valdymu, nepriekaištingu garsu bei neįtikėtinai ryškiu ekranu.
Besižvalgantiems gamintojo „Lenovo“ kompiuterių rinktis taip pat yra iš ko. Viliojančios nuolaidos taikomos dviem šio gamintojo modeliams. „Yoga 530“ rinktis turėtų ieškantys ypač lengvo ir prie individualių poreikių prisitaikančio kompiuterio – juk jis lankstosi net 360 laipsnių kampu. Tuo tarpu modelis „V130“ yra skirtas tiems, kurie žvalgosi ne tik patogaus nešiotis kartu, bet ir ištvermingos baterijos kompiuterio – pilnai įkrauta ji tarnauja net 6 valandas.
Apie visus pasiūlyme dalyvaujančius kompiuterių modelius, nuolaidų sąlygas, mokesčius ir taisykles sužinosite www.tele2.lt, „Tele2“ salonuose ar paskambinus 117. Akcijos laikas bei įrenginių kiekis – riboti.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: