Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Kučiūnuose neseniai atvėrusi duris renovuota laisvalaikio salė jas labai greitai ir užvers. Mat LKC, neva saugodamas sutvarkytas patalpas, uždraudė ten rengti ne tik diskotekas, bet ir tradicija jau tapusias kalėdines bei naujametines vakarones jaunimui. Liūdna. Vietos ūkininkams pabaliavoti buvo, o štai jaunimas nebelaukiamas.
• Viena persona su aukštuoju diplomu, mynusi soc. paslaugų centro ir „Žiburio“ vadovų kabinetus dėl laisvų darbo vietų ir niekaip jiems neįtikusi, buvo priimta išskėstomis rankomis vienoje draugijoje. Vieni gerus specialistus praranda – kiti atranda.
• Savivaldybės matriarchatas su trimis nykštukais pirmadienį popietės laiku pasidabino raudonais šalikais, vaišino praeivius arbata, pažvelgus į dabartinius partijų reitingus ir kylantį socialdemokratų partijos populiarumą galima spėti, kad valstietė su savo nykštukais ruošiasi papildyti socialdemokratų gretas. Kas galėtų tai paneigti?
• Prieš Kalėdas Lazdijuose vyksta stebuklai. Eglutės viešai niekur nepardavinėjamos, bet visi žmonės jas pasipuošia. Ar jie perka jas Lenkijoje, ar atsiveža iš Alytaus prekyviečių? O gal vadovaujasi patikrintu principu – ar reikia kaimo parduotuvėje pardavinėti pieną, jei daug kas laiko karves, ar reikia oficialiai prekiauti eglutėmis, jei Lazdijų krašte daug miškų?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: