Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Gerasis samarietis, prižiūrintis tvarką Miškinių seniūnaitijoje, pasiekė savąjį laimės žiburį – buvo išrinktas į Lazdijų rajono LVŽS partijos tarybą. Regis, sunkus darbas per praėjusius savivaldos rinkimus atsipirko su kaupu.
• Vienos Kučiūnų konservatorės žentas buvo įdarbintas į valstiečio vadovaujamą vandenų įmonę. Ir kas galėjo pamanyti, kad krikščionį nuo pagonio skiria tik vienas etatas.
• Skandalingų atgarsių sulaukęs kelio ženklas, Lazdijų r. savivaldybės aikštelėje draudžiantis palikti automobilius nuo 23 val. vakaro iki 6 val. ryto, negalioja pašto automobiliams. Negi rajono valdžia pašto automobilius „pakrikštijo“ specialiuoju transportu ir jiems jokie draudimai negalioja?
• Vienoje Lazdijų rajono įstaigoje stebuklingai ilgai vyksta „konkursai“ į darbo vietas. Matyt, darbo vietos tokios auksinės, kad pateikusiems gyvenimo aprašymus visiems norintiems dirbti gali ir noras praeiti.
• Po penktadienį įvyksiančio tarybos posėdžio žirginis sportas Lazdijų rajone įgaus antrą kvėpavimą, iš emigracijos, kas jau labai gerai Lazdijų rajonui, grįžta žirginio sporto profesionalas, jam bus įkurtas naujas etatas – žirgų lenktynių specialistas. Taryba, ar nuo ten pradedat, reikia žirgų, reikia tako…
• Paskirsčius biudžetą, jame nematyti nė vieno žetono ūkininkams. Kodėl? Gal todėl, kad Kaimo ir žemės ūkio plėtros skyrius be vedėjo? Ar kad valstiečiai, valdantys Lazdijų rajoną, jau apie ūkininkus negalvoja, kaip ir ES.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: