Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų miesto seniūnijos Draugystės seniūnaitijos seniūnaitis sulaukė gyventojų nepasitenkinimo: ko paklausi – to negausi. Mat pastarasis visiškai nepalaiko tvarkos savo valdose. Greičiausiai neatlieka laiko, kai nuolatos reikia rašyti komentarus žymiosios Lazdijų žurnalistės „Facebook“ sienoje.
• Šį penktadienį visi keliai veda į Aštriąją Kirsną. Karalaitė lankysis savo gimtinėje ir apžiūrės jai priklausančias valdas: gaisrinę, mokyklą. Ar tai reiškia, kad po apsilankymo šis miestelis pakils tarsi feniksas iš pelenų?
• Merės referentė yra tarsi vaiduoklis. Visi apie ją žino, kalba, karts nuo karto sutinka kokiame renginyje, tačiau savivaldybės puslapyje apie ją jokios informacijos nei su žiburiu nerasi. Pasirodo, pastaroji „įdarbinta“ specialiste Komunikacijos ir dokumentų skyriuje.
• Greideris – viena iš žemės kasimo ir transportavimo mašinų. Greideriai skirti gruntui kasti ir perstumti skersine kryptimi. Yra naudojami įvairiems žemės lyginimo ir profiliavimo darbams. Jais taip pat galima supilti neaukštus pylimus ir iškasti negilius griovius. Daugiausia naudojami kelių statybai ir priežiūrai. Miesto vadovai pamiršo apie tokius, juk tokią žiemą, kokią turėjome šiemet, kelius lyginti buvo galima ištisus metus.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: