Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų savivaldybė, spėjusi garsiai pasigirti papilnėjusiu ir subalansuotu rajono biudžetu, stipriai prašovė pro šalį. Mat dalis rajono įstaigų darbuotojų vis dar negavo atlyginimų. Bėda. Kovo 8-osios proga kai kurie vyrai negalėjo nupirkti gėlių savo moteriškėms, kai kam kilo problemų, iš kokių pinigėlių nusipirkti gėlių, kurias planavo Kovo 11-osios proga padėti prie Nepriklausomybės paminklo.
• Pasaulyje įsisiautėjus koronos virusui, baimės susirgti šmėkla atkeliavo ir iki Lazdijų rajono. Teizininkuose vagys įsibrovę į vienus namus ir neradę „dzūkiško“ dezinfekcinio skysčio, kurį pandemijos metu aktyviau pradėjo gaminti dzūkai, pasitenkino vyriškais drabužiais. Panašu, kad kruopos ir miltai buvo gerai paslėpti…
• Viena Lazdijų centro tvirtovė pradėjo byrėti nuo skaičių nesuprantančių asmenų. Pasekmės gali būti liūdnos: tinkamai nesuskaičiuoti atlyginimai, vėluojami pavedimai klientams. Įdomu, ar pavyks savivaldybės projektas „Lazdijų įstaigų buhalterių kooperatyvas“.
• Lazdijų savivaldybės pastatą baigia užkariauti moterys iš Alytaus. Įdomu, ar Alytuje moterims taip blogai, kad jos migruoja dirbti į Lazdijus? O gal tai tiesiog nauja ir originali savivaldos forma – matriarchatas?
g Bendrovei „Lazdijų vanduo“ atėjo labai sunkios dienos, nes stengiasi iš savo klientų atsiimti net ir menkutes skolas. Pasamdyta vietos konservatoriaus firma žmonėms siuntinėja grasinančius laiškus net dėl 3 eurų skolos. Įdomu, ar pinigai, sumokėti už laiškų siuntinėjimą, neduos „Lazdijų vandeniui“ minuso?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: