Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Vieno valdžios proteguojamo restorano savininkai buvo pastebėti išvykstantys iš merės sodybos, gal restorano savininkai gardžiai maitina savivaldybės vadovės šeimą, nes jos sutuoktinis viecinėm moterėlėm skundėsi, jog žmona nemėgsta tvarkytis ir maistą gaminti. Taigi, servisas yra ir kaime. Tik įdomu, kiek tai kainuoja? Pinigais ar paslaugomis?
• Daug patyčių po rinkimų sulaukęs savivaldybės automobilių parkas, neva jis senas, nesaugus (visai kaip Lazdijų autobusų stoties autobusai), praėjus metams visai nepasikeitė: seniūnijų automobiliai – tos pačios zefyrinės lūženos, o savivaldybės – nudrožta audinukė.
• Įsibėgėjant pavasariui, artėjant vasarai prie žvyrkelių gyvenantys žmonės labai pasigenda greiderių, nes keliai tampa panašūs į senovines skalbimo lentas. Kur greideriai, apie kuriuos valdančiosios partijos vietinis liūtas taip garsiai kalbėjo gyventojams?
• Antradienį netikėtai respublikinės spaudos viename iš grandų atsirado žurnalisto puikiai paruoštas straipsnis apie vis dar GRAŽIUS, LAIMINGUS IR LAISVUS Lazdijus. Panašu, kad merės savigyros apetitas auga ne dienom, bet valandom. Neužtenka jau mūsų valdžiai vietinės spaudos liaupsių, į blizginimą įtraukiama ir nacionalinė spauda. Šios panegirikos – nepigios, patuštins savivaldybės biudžetą, kurį suneša visi krašto žmonės.
• Lazdijų rajono savivaldybės administracija Siūlo darbą Būdviečio seniūnijos seniūnui, dokumentai priimami iki gegužės 6 dienos, skelbimas paskelbtas, konkurentų yra, o gal ne, nes konkurse dalyvauja ir viena merės tėvų kaimynė, moteris kuri kepa tortus turi tame trijų metų patirtį, mėgsta fotografuotis prie baltų automobilių.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: