Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

Socialinių paslaugų centras dirba ir kaip įdarbinimo agentūros tarpininkas. Kai žmogaus nereikia, jį atleidžia, kai prireikia, vėl priima tą patį žmogų. Ir taip ne vieną kartą. Gal centras personalo klausimais padės ir kitoms savivaldybės įstaigoms?
• Lazdijų hipodromui tapus Dzūkijos hipodromu, tuoj pat prasidės jo renesansas. O renesansas, išvertus iš prancūzų kalbos, reiškia atgimimą. O kaip atgimti be tinkamo karvedžio? Neatsitiktinai atgimimui pasirinktas vadas, kuris, anot komentatorių, mėgsta moteris ir tostus prie stalo.
• Daugiausia skaičių savo pavadinime turinčiame restorane bręsta kriminalas,galimai alkoholis ten pilamas be licencijos, o už jį atsiskaityti galima tik grynaisiais. Prestižine vieta savininkų laikoma įstaiga, ko gero, bus priversta licenciją įsigyti.
Politinės partijos sąskrydis – tai toks masinis renginys, kai į būrį susirenka visi tos partijos nariai ir partijos bičiuliai. Toks sąskrydis vyko ir Lazdijų rajone, susirinko „žalieji“ – rajono valdantieji. Analizuojant fotografijas, pasirodžiusias socialiniuose tinkluose, galima drąsiai teigti, kad „žaliųjų“ gretos labai jau menkos – keli seni partijos vilkai, keli dainuojantys, šokantys, seniūnaujantys perbėgėliai.
• Žemės sklypas prie Lazdijų hipodromo, dabar jau vadinamo Dzūkijos hipodromu, iki šiol buvo valstybinė žemė. Kaip sklypas tapo privačios įmonės nuosavybe? Ar Valstybės žemės fonde buvo skelbiamas aukcionas šio sklypo nuosavybei įgyti, išlieka riebus klaustukas.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: