Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų savivaldybė vėl ieško teisininko. Darbo skelbimas skamba taip: „Turite aukštąjį teisės‍ krypties išsilavinimą ir šiuo metu ieškote darbo? Tuomet ši žinia – Jums. Savivaldybės administracija siūlo darbą teisininkui.“ Atrodytų, jog tai nieko ypatinga, kad savivaldybė ieško pastiprinimo teisininkų grandyje. Bet tai jau ne pirmas kartas, kai savivaldybės juridiniam skyriui skubiai reikia pastiprinimo. O gal rengiama daug abejotinų sutarčių ar teisės aktų, kuriems apginti būtini stipresni teisiniai raumenys?
• Pirmadienį Lazdijuose įvyko kandidatų į Seimą debatai. Skandalinga, jog kandidatų salėje buvo tiek pat, kiek ir žiūrovų (atmetus visus organizatorius, savanorius). Gaila kandidatų sugaišto laiko, kurį jie galėjo investuoti į susitikimus su rinkėjais seniūnijose.
• 2020-10-05 20 val.16 min. merė dingo iš savivaldybės tinklalapio titulinio puslapio lango. Gal tokia buvo sutartis su puslapio kūrėjais – už 12 tūkst. eurų – du mėnesius merės atvaizdas tituliniame lape? Vietinėje spaudoje jos nuotraukos bus matomos ilgiau, nes valdžiaspaudai skirti 25 tūkst. eurų per metus.
• Legendinis Lazdijų sportininkas su kaupu pateisino Narcizo pravardę. Socialiniuose tinkluose jis geranoriškai prisiėmė nuopelnus už kitų organizuojamus renginius.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: