Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

Saulės kolektoriai, atsinaujinančios energijos elektros jėgainės šiuo metu labai madinga naujovė. Europiniai pinigai ranka pasiekiami, tik statyk ir gamink elektrą. Viena tokia jėgainė atsirado ir šalia Lazdijų hipodromo. Verslinkai su valdžios pagalba saulės elektrinę pastatė, bet su gausybe pažeidimų. Panašu, jog ją teks nugriauti, nuplauks milijonai, o gyventojai vėl mėgausis žaliuojančiomis pievomis ir bėgiojančiomis stirnomis.
• Lazdijuose bus nauja autobusų stotis, tik įdomu, už kieno pinigus. Kas investuos į stotį, administruojantys verslininkai neatskleidžia, žada visas paslaptis atskleisti po mėnesio. Tik aišku, kad ji bus senoje vietoje, statoma ant senosios griuvėsių. Bet iš kur pinigai naujai stočiai ir naujai asfaltuotai aikštelei?
• Kai kurie įstaigų vadovai savitai supranta žodžio „nedarbingumas“ reikšmę. Visi žino, jog per nedarbingumą daugiau laiko skiriama savo sveikatai, bendraujama su medikais, atliekamos operacijos, po jų sveikstama laikantis namų režimo. O štai SPC direktorė, turėdama nedarbingumo pažymėjimą po lengvos operacijos, mėgsta ateiti pas savo pavaldinius atsigerti kavos. O gal kavos gėrimas tik pretekstas patikrinti, ką pavaldiniai veikia be vadovo?
• Tik Lazdijuose, kaip kokioje Prancūzijoje ar Šveicarijoje, ūkininkai atveža savo augintinius į ekskursiją po rajono centrą ir leidžia pabėgioti po miestą. Taip nutiko Lazdijuose. Šeštadienį vakare po mūsų miestą šaligatviais vaikščiojo limuzinų veislės karvės. Laimei, ekskursija truko neilgai – ūkininkui pavyko gyvulius susigaudyti ir parsigabenti namo į ūkį.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: