Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Mūsų savivaldybės vicemeras Sausio 13-osios trisdešimtmetį pažymėjo nusifotografuodamas miesto aikštėje. Toks „patriotizmas“ jam gali kainuoti nuo 500 iki 1500 eurų. Paklausite, kodėl? O todėl, kad nusifotografavo nedėvėdamas kaukės viešoje vietoje. O juk viešas asmuo turi rodyti rajono žmonėms pavyzdį.
• Lazdijuose pasirodė naujas Rajono Veidas. Išeina, kad Veidas, atvykęs iš Alytaus rajono savivaldybės ir Lazdijuose įdarbintas valdininku, pakeis Lazdijų rajono merę, kuri iki šiol buvo laikyta Lazdijų Veidu? Ar ne per aukštai šoktelėjo bulvarinės spaudos vaizduotė?
• Lazdijų užimtumo tarnyba neturi kada ilsėtis, registruoja iki šiol nematytą bedarbių armiją. Kas ketvirtas Lazdijų rajono gyventojas neturi darbo. O gal jo ir nenori turėti? Tai pamatysime po karantino.
• Aktualia tema tampa ir vidurinės baigimo atestatai. Neseniai paskirtas KAM viceministeris, kuris bandė Lazdijuose patekti į Seimą, gaudydamas jam skirtus sveikinimus ir linkėjimus, sulaukė bjauraus klausimo: „Kur jūsų vidurinės diplomas“? Būtų gražu jį pamatyti, nes niekas jo iki šiol nematė. Parodyk, viceministeri, ir nutiltų nemalonios kalbos mūsų mylimoj Dzūkijoj.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: