Dzūkų žinios

Skirtingų rūšių patalynė bei pagrindinės jos savybės

Dalintis:

Patalynė – vienas reikalingiausių gaminių bet kokio stiliaus miegamajame. Tinkamai parinkta aukštos kokybės patalynė ne tik užtikrina saldų miegą bei kokybišką poilsį, tačiau taip pat pripildo miegamąjį jaukumo. Skirtingi patalynės gamintojai ir pardavėjai siūlo įvairių rūšių patalynę, tad kaip išsirinkti tinkamiausią? Kad būtų lengviau apsispręsti, NMF HOME specialistai įvardija pagrindines patalynės rūšis bei trumpai apžvelgia svarbiausias jų savybes.

Medvilninė patalynė

Medvilninė patalynė – tai viena populiariausių patalynės rūšių. Medvilnė pasižymi ypatingu patvarumu, todėl iš jos pasiūta patalynė tarnaus ilgą laiką. Medvilninė patalynė yra pralaidi orui, todėl, miegant joje, mažiau prakaituojama. Medvilnės audinys taip pat yra švelnus, malonus liesti bei nedirginantis jautrios odos, todėl medvilninė vaikiška patalynė – puikus pasirinkimas Jūsų mažyliams. Medvilninę patalynę taip pat verta rinktis dėl praktiškų priežasčių – ji nereikalauja ypatingos priežiūros, be to, šią patalynę galima skalbti.
NMF HOME savo klientams siūlo higienišką medvilninio audinio antklodę ,,Sanitized“, kuri užtikrina ilgalaikę švarą bei higieną. Ši antklodė ypatinga tuo, jog yra pagaminta iš natūralios medvilnės „Comco“ audinio, kuris pasižymi antibakterinėmis savybėmis, yra laidus orui bei puikiai tinka žmonėms, linkusiems į alergijas.

Vaikiška patalynė ir suaugusiems su avies vilna

Vaikiška patalynė ir suaugusiems su avies vilna ypatinga tuo, jog sukuria natūralią bei sveiką miego aplinką. Patalynė su avies vilna ne tik patikimai apsaugo nuo šalčio, bet ir padeda palaikyti optimalią temperatūrą bei sukuria kūnui malonų mikroklimatą. Be to, avies vilna puikiai sugeria ir išgarina drėgmę bei leidžia kūnui kvėpuoti. Natūrali avių vilna yra higieniška – ji natūraliai užkerta kelią bakterijų dauginimuisi.
Verta žinoti, kad paprastai patalynei su avies vilna yra rekomenduojamas sausas valymas, kas neretai gali apsunkinti gaminio priežiūrą. NMF HOME asortimente galite atrasti vaikišką antklodę su avies vilna ir kitų patalynės gaminių su skalbiama avies vilna. Patalynė su skalbiama avies vilna daugelio palankiai vertinama todėl, nes ji, esant poreikiui, gali būti lengvai skalbiama skalbimo mašinoje nustačius neaukštą temperatūrą.

Patalynė internetu su šilku, linu ir bambuku

Patalynė internetu su šilku, linu ir bambuku, kurią galite įsigyti ir NMF HOME internetinėje parduotuvėje, – tai dar keletas natūralaus pluošto patalynės rūšių, kurios teigiamai vertinamos dėl savo turimų privalumų.
·       Patalynė su šilku. Tai – viena prabangiausių patalynės rūšių. Patalynė su šilku – puikus pasirinkimas tiems, kas vertina komfortą ir natūralumą. Patalynė su šilku pasižymi natūraliomis antibakterinėmis savybėmis ir yra atspari dulkių erkutėms, todėl tinka žmonėms, linkusiems į alergijas. Be to, patalynė su šilku pasižymi puikiomis termoreguliacinėmis savybėmis, tad vasarą su ja nebus karšta, o žiema – šalta. Ji leidžia odai kvėpuoti ir užtikrina puikią oro cirkuliaciją.
·       Patalynė su linu. Lino pluoštas laidus orui ir greitai džiūsta, todėl patalynė su linu tinka žmonėms, turintiems jautrią odą ir linkusiems į prakaitavimą (lino pluoštas gali sugerti iki 20 proc. savo svorio ir nebūti šlapias).

·    Patalynė su bambuku. Patalynė su bambuku pasižymi natūraliomis hipoalerginėmis savybėmis. Bambukas yra atsparus dulkių erkutėms ir turi natūralių pelėsį slopinančių savybių, todėl patalynė su bambuku yra labai tinkama vaikams ir kūdikiams, kurie yra linkę į alergijas. Dėl savo natūralių savybių, bambuko patalynė yra itin patvari ir pralaidi orui, be to, gerai sugeria drėgmę ir ją išgarina.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: