Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Prasidėjo Senamiesčio gatvės remontas. Vienoje gatvės pusėje bus įrengtas šaligatvis pėstiesiems, taip bus galima gyventojams paprasčiau pėsčiomis pasiekti miesto centrą. Dzūkai kalba, kad ir taip siaura Senamiesčio gatvė po šaligatvio įrengimo bus dar siauresnė, todėl šioje gatvėje bus pritaikytas vienpusis eismas, kaip Vilniaus miesto senamiestyje. Gatvės remonto projekto sąmata 40 000 eurų. Įdomu, ar po remonto išnyks gatvės užliejimo problema.
• Nepasirinkusieji elektros tiekėjo vartotojai už elektrą moka 25 procentais brangiau. Kalbama, kad tiekėjo dar nėra pasirinkusi ir mūsų savivaldybė. Sutapimas ar ne, bet savivaldybė inicijuoja seniūnijose susitikimus su bendruomenėmis, kur svarstomi elektros energijos taupymo variantai. Tikėtina, ateina laikas, kai rajono gyvenvietėse tamsiu paros metu į parduotuvę ar pas kaimyną eisime pasišviesdami prožektoriumi.
• Savivaldybė, metų pradžioje skirstydama biudžetą, 100000 eurų pasiliko renginiams. Gyventojams teko regėti didelę gausą nemokamų koncertų, kuriems tas biudžetas ir buvo ištaškytas. Artėja didžiosios metų šventės, kalbama, kad miestui puošti reikia papildomų 25 000 eurų. Iš kur juos gauti, jeigu biudžetas renginiams jau sausas?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: