Dzūkų žinios

Tarp nužudymu įtariamų asmenų – recidyvistas, neseniai grįžęs į laisvę

Dalintis:

Alius Mikelionis
Aiškėja daugiau detalių apie asmenis, pirmadienį nužudžiusius 49 metų moterį. Lapkričio 14 d. apie 7 valandą Putinų g., pievoje prie bendrabučių, praeivis pastebėjo kūną. Atvykę kriminalistai nustatė, kad tai moters lavonas su daugybiniais kūno sumušimais. Tos pačios dienos vakarą policijos kriminalistai sulaikė tris įtariamuosius, visi jie buvo neblaivūs. Trisdešimt septynerių vyrui nustatytas sunkus 3,03 promilės girtumas, 1989 metais gimusi moteris į alkotesterį įpūtė 0,68 prom., o 1992 metais gimęs trečiasis įtariamas asmuo – 0,65 promilės. Alytaus policijos duomenimis, viename iš Putinų g. bendrabučių vyko išgertuvės. 
Kol vyksta ikiteisminis tyrimas, policija nekomentuoja, dėl ko tarp sugėrovų kilo konfliktas, neaišku, kiek asmenų dalyvavo nužudant 1973 metais gimusią moterį. 
Antradienį Alytaus apylinkės teisme paskirtos kardomosios priemonės asmenims, įtariamiems Alytuje nužudžius moterį. Du sunkiu nusikaltimu įtariami vyrai gerai žinomi policijai. Trisdešimtmetis R. M. jau buvo teistas už nužudymą, jis pripažintas recidyvistu, iš įkalinimo įstaigos vyras išleistas rugpjūčio mėnesį. Trisdešimt septynerių E. M. teistas devynis kartus, daugiausia už vagystes ir kitus nusikaltimus. Žiauriu nusikaltimu įtariama moteris R. B. bausta administracine tvarka. Ikiteisminio tyrimo teisėjas, tenkindamas prokuroro prašymą, paskyrė kardomąsias priemones – suėmimą trims mėnesiams. Griežčiausios kardomosios priemonės skirtos, nes yra pagrindo manyti, kad įtariamieji gali slėptis.
Dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas. Įtariamiesiems gresia laisvės atėmimas nuo 7 iki 15 metų.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: