Dzūkų žinios

Lazdijuose naujiena: atidarytas termomasažų kabinetas

Dalintis:

Dineta Babarskienė

Lazdijuose to dar nebuvo: grožio salone „Beauty Lounge“ atidarytas termomasažų kabinetas. Asta Kiseliauskaitė-Jankauskienė – jauna, veikli moteris ėmėsi verslo: nuo šiol Lazdijuose teiks termomasažų paslaugas.

Moteriai ne geras automobilis svarbiausia: sveikata brangesnė

Asta prisipažįsta, kad, vos tik išgirdus apie tokias išmanias – termomasažines – lovas, jai iškart kilo mintis, o kodėl gi Lazdijuose to nepabandžius? Sako, kad apie termomasažines lovas ji išgirdusi iš giminaitės. „Ji man papasakojo, kad tai labai naudinga. Neslėpsiu, ir man pačiai vis suskausta nugarą, tad aš iškart susidomėjau. Juolab, kad giminaitė pasakojo, jog Šiaulių krašte tai labai populiaru, termomasažų kabinetuose klientų netrūksta, net bendruomenės rašo projektus, perka termomasažines lovas ir jomis kuo puikiausiai naudojasi“, – pasakoja Asta. Tad ir ji, nieko nelaukusi, nusprendė pirmiausia tokią išmaniąją lovą išbandyti pati. Jai ne tik kad patiko, po pirmo seanso jau pastebėjo, kad lyg kažkaip jai geriau pasidarę, mat anksčiau nugaros skausmas vis primindavo apie save. Tuoj suskubo ir Astos draugės išbandyti naujovę. „Po pirmo karto gali truputėlį raumenis paskausčioti. Matyt, toje vietoje problema yra, bet ne kartą pasimasažavus, teigiamas poveikis – neabejotinas“, – įsitikinusi Asta.

Ji įsigijo termomasažinę lovą, nes sako, kad nuomoti būtų nepigu. Paklojo nemenką sumelę. Smalsuoliams atskleidžia, kad tai kainavo ne vieną ir ne du tūkstančius eurų, daugiau, mat norėjo kokybiškos. „Per 3000“, – prasitaria ji. Paklausta, ar ne geriau būtų buvę už tokią sumą nusipirkti ganėtinai neblogą automobilį, Asta atsako, kad jos turimas automobilis dar visai geras, o jai buvo svarbiausia jos pačios sveikata. „Aš pati galiu masažuotis, kiek tik noriu, tai man labai padeda, nereikia net vaistų. Nutariau pabandyti atidaryti ir termomasažų kabinetą ir net neskaičiavau, ar tai atsipirks, kada atsipirks, aš tikiu, kad klientų tikrai bus“, – patikina ji. O ir pas būrėją, sako, nėjusi, neišsibūrė, kaip jai verslas Lazdijuose seksis? Tiesa, horoskopą, prisipažįsta, paskaičiusi: pagal horoskopą šiais metais Žuvims žadama sėkmė versle.

Kad verslas klestėtų ir sveikata nebyrėtų

Susirinkę artimieji, bičiuliai, draugai linkėjo Astai sėkmės, gyrė moterį už drąsą, žengiant į verslo ir grožio vandenis. O sesė Reda Žičkaitienė linkėjo: „Kad verslas klestėtų ir sveikata nebyrėtų“. Gražių žodžių atidarymo proga netrūko, kaip ir gėlių, dovanų. Į atidarymo ceremoniją atskubėjo ir tarybos narys Artūras Margelis su dovanomis, sveikino su gražia verslo pradžia bei tvirtino, kad Astos sumanymą lydės sėkmė. Tuoj ir pats išbandė termomasažinės lovos „malonumus“. Sakė, jam patiko, pažadėjo apsilankyti vėl, o ir paraginti kitus tai išbandyti. Kiti atidarymo svečiai jau buvo bandę tokius masažus, į namus pas Astą buvo užsukę, treti pabandė tądien. „Noriu, kad visi pabandytumėte ir ateitumėte vėl“, – kvietė Asta. Grožio salono šeimininkė Kristina Vetchoratovienė džiaugiasi, kad jos salone atidarytas toks termomasažų kabinetas: tai, kas nauja, jauną moterį visada domina. Kristina tądien pati išbandė termomasažą, domėjosi masažo programomis.

Kalbėta ir apie magiškąją galią: ir sveikatai, ir grožiui, ir gerai nuotaikai

Asta kviečia vi lova nuskanuoja jūsų stuburo ilgį ir linkius, taip pritaikydama masažą kiekvienam iš jūsų, ir tada pag sus išbandyti pažangią masažo programą su nefritiniais akmenimis. „Atsigulate, termomasažinė al nustatytą programą pradeda savo „darbą“. Tokių programų yra 12. 18 minučių trunkantis masažas labai švelnus, 36 minučių – jau gerokai intensyvesnis“, – aiškina ji. Atkreipia dėmesį, kad tokiais masažais gali mėgautis net senjorai: tinka visokio amžiaus žmonėms. Tiesa, senjorams Asta žada nuolaidų, o ir kitiems kainos tikrai prieinamos. „Tikrai nesikandžioja kainos, palyginus su didmiesčiais, tai tikrai nebrangu“, – patikina Asta. Atidarymo proga ji klientams siūlo malonią staigmeną: vieną masažą perki, kitą gauni dovanų.

Astos kabinete „Ceragem“ – gydomoji automatinė termomasažinė lova, kuri apjungia masažą su šiluminiu infraraudonuoju spinduliavimu per nefritą ir anglies pluošto plokštes bendram organizmo sveikatingumui. Nefrito akmuo jau 1000 metų žinomas kaip akmuo, turintis magišką gydymo galią. Karališkos šeimos visoje Azijoje brangino nefritą dėl savo magiško poveikio. „Šioje lovoje atliekamas aktyvus nugaros, kojų masažas natūralaus nefrito akmenimis, šalinami galvos, nugaros ir stuburo skausmai, koreguojama laikysena, atpalaiduojami raumenys – stuburas tampa lankstesnis, atlaisvinami užspausti nervai, mažinamas stresas ir nuovargis, pagerėja kraujo apytaka, pagerėja medžiagų apykaita, šiltai pagulėjus, atsipalaidavus, gerėja nuotaika, savijauta“, – vardija tokių masažų naudą Asta.

Ir moterys nebūtų moterys, jos tuoj išsiaiškinti panoro, kad jei prieš tai šioje lovoje masažuosis koks simpatiškas vyriškis, o po jo jau klientė moteris, tai ar galima pavadinti lyg ir tyčia, netyčia vienoj lovoj pabuvus? Tad juoko, klegesio, gerų emocijų netrūko. Vyrų nusivylimui buvo iškart pasakyta, jog, darant tokius masažus, moterims nusirengti nereikia. Ir vėl smagiai pajuokauta.

Pirmieji klientai jau užsiregistravo: tikisi sulaukti dar daugiau

Asta prisipažįsta, kad pirmieji klientai jau užsiregistravo. „Darbo grafikas – lankstus. Darbo dienomis dirbsiu nuo 13 iki 17 valandos, savaitgaliais, jei bus norinčių masažuotis, taip pat darbuosiuosi“, – sako Asta, žaviai šypsodamasi ir kviesdama visus visus išmėginti naujovę. Pasidžiaugia, kad pavyko savo kabinetą įkurti labai geroje vietoje, neslepia, kad tam, jog surastų, teko gerokai paieškoti. „Kristinos salonas puikioje vietoje, tad užeiti čia tikrai patogu“, – sako Asta. Pagalvojo ir apie tai, kad namuose galėtų tai daryti, bet greit įsitikino, kad namų aplinka ne itin tam tinkama, mat reikia ramybės, kad žmogus visiškai atsipalaiduotų, jei nori, ramiai muzikytės pasiklausytų. „Namai ne itin tam tinka, tad nutariau, kad tam reikia ir patogios vietos, kad žmonės galėtų atvažiuoti iš viso rajono, ir specialiai tam skirto kabineto“, – jau spėjo įsitikinti Asta. Tiesa, moteris planavo šiek tiek anksčiau atsidaryti kabinetą, bet užtruko įvairūs organizaciniai darbai.

Dabar jau viskas, ko reikia sėkmingam verslui, yra. Atidarymo šventė praėjo sklandžiai: taurės šampano pakeltos. Dabar Asta tikisi, kad jos darbo kalendoriuje greitai bus užpildyti visi lapeliai: norintieji nesidrovės, skambins, registruosis ir drąsiai užsuks išbandyti termomasažinę lovą. „Noriu žmonėms dovanoti geresnę savijautą ir nuotaiką“, – sako Asta Kiseliauskaitė-Jankauskienė.

P. S. Jaunesnieji visą informaciją suras specialiai tam sukurtame feisbuko puslapyje „Termomasažai“, o vyresnieji gali registruotis telefonu 8 612 54919. Mus rasite: Vilniaus g. 3-3, Lazdijuose. Jei dar nesuspėjote užsiregistruoti, Astą nuo 13 valandos surasite savo kabinete.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: