Dzūkų žinios

Akcija „Gerumo žvaigždė“ baigėsi, tačiau gerumas tęsiasi

Dalintis:

Dar praėjusiais metais džiaugėmės paramos akcijoje „Gerumo žvaigždė“ surinkta rekordine suma, o šiais metais rekordas dar kartą pagerintas. „Lankavos“ klientai, pirkdami akcijos ženklu pažymėtas prekes per mažiau nei du mėnesius suaukojo 8 500 eurų. Šios lėšos šiais metais skirtos Neįgaliųjų ir jų tėvų bei globėjų asociacijai „MIRABILIA“. Šiandien simbolinį čekį ir kitas dovanas asociacijai perdavė UAB „Lankava“ komercijos direktorė Jurgita Dimšienė ir marketingo vadovas Rimas Švedkauskas. „Planuodami šių metų akciją, mes svajojome paremti jūsų asociaciją, jos narius, praskaidrinti jums gyvenimą, suteikti šiek tiek šypsenų ir tikimės, kad mums pavyko“,- įteikdamas čekį kalbėjo R. Švedkauskas.

Už gautas lėšas asociacija liepos mėnesį ketina organizuoti tradicija tapusią meno terapijos stovyklą, kurios metu asociacijos nariai turi galimybę pabūti kartu su kitais, atsipalaiduoti, sudalyvauti įvairiose psichologų, kitų specialistų paskaitose ir terapijose. „Stovyklos metu mes ypatingai džiaugiamės galėdami pabūti aplinkoje, kurioje neišsiskiriame iš kitų, kur galime skirti laiko ne tik vaikams, bet ir sau“,- pasakojo neįgalų sūnų auginanti mama. Stovykla organizuojama vasaros metu 3-4 dienas pasirinktoje vietoje, o šiais metais planuojama išvykti prie jūros.

Surinkta 8 500 suma dar ne viskas. Prisidedant mūsų partneriams, tiekėjams, rėmėjams ir darbuotojams nupirkta įvairių daiktų, kurie reikalingi šiais metais globojamoms šeimoms. Šeimoms perduotos dvi žoliapjovės, įvairių kanceliarinių prekių, Duplo žaidimų kaladėlės ir įvairių priemonių muilo gamybai.

Viena iš asociacijos įkūrėjų, Gitana Pinkevičienė pasidžiaugė, kad žmonės išliko nuoširdūs, atjaučiantys ir norintys padėti. „Šis jūsų poelgis mus privertė dar kartą permąstyti tai, ko mes norime. Tai lyg naujas impulsas primenantis dėl ko mes visa tai darome ir kam mums to reikia“,- sakė G. Pinkevičienė.

Tai jau 16-ąjį kartą vykstanti paramos akcija, kurios metu pagalbos sulaukia tie, kuriems jos labiausiai reikia. Šių metų paramos akcija „Gerumo žvaigždė“ globojo asociaciją „MIRABILIA“, kuri vienija neįgalius vaikus auginančius tėvus, globėjus, šeimas. Neįgaliųjų ir jų tėvų bei globėjų asociaciją „Mirabilia“ šiuo metu jungia apie 15 šeimų, kuriose gyvena tiek fizinę tiek protinę negalią turintys vaikai. Didžioji dalis jų jau yra suaugę, pilnamečiai, tačiau beveik visiems yra reikalinga nuolatinė pagalba ir priežiūra.

Kalėdinė paramos akcija „Gerumo žvaigždė“ vyko 2022 metų lapkričio 3 – gruodžio 23 dienomis. Dėkojame už Jūsų gerumą!

image description
Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: