Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Pokyčiai savivaldybės pastate ir įstaigose vis dar nesibaigia. Dzūkeliai porina, kad iš savivaldybės pastato galimai traukiasi administracijos direktoriaus sekretorė, kruopšti, raštinga moteris apsisprendė palikti šias pareigas. Įdomu – kodėl? Gal tai reakcija į tai, kad netrukus keisis administracijos direktorius? Dar dzūkeliai kalba, kad galimai traukiasi specialistas ir iš investicijų skyriaus, šis specialistas buvo atsakingas už projekto „Lazdijai veža“ koordinavimą. Dar porinama ir apie Veisiejų Sigitos Gedos gimnaziją, ten iš darbo pasitraukė direktorės pavaduotojas, sklinda kalbos, kad trauktis nori ir daugiau darbuotojų. Kas galėtų paneigti, kad šie pasitraukimai susiję su naujos direktorės atėjimu?

• Nemažai įdomybių ir naujos koalicijos formavimo klausimu. Dzūkeliai kalba, kad jau formuojama valdžia svarbiems rūmų kabinetams. Į administracijos direktoriaus kabinetą galimai grįš jau praktikos Lazdijų savivaldybėje turinti specialistė iš Alytaus. Kontrolieriaus kabinetas po ilgo laiko galimai pasikeis savo šeimininką, gali būti, kad ten ateis dirbti buvusi administracijos direktorė. Vicemero pozicija, panašu, atiteks TS-LKD skyriui, kaip net visus du mandatus turinčiai galingai jėgai. Įdomu, kam bus patikėtas Turizmo informacijos centras?

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai. Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: