Dzūkų žinios

Dėl ko verta atvykti šį sekmadienį į Makniūnų bagažinių turgelį?

Dalintis:

Pavasaris yra metų laikas, kai daugelis žmonių jaučia norą atsikratyti nenaudojamų daiktų, apsivalyti savo namus ir sukurti švarią, tvarkingą erdvę. Tai galima padaryti keliais būdais: priduoti daiktus atliekų aikštelėse arba dar geriau atvežti juos parduoti į bagažinių turgelį. Alytaus rajone, kiekvieno mėnesio antrą sekmadienį vykstantis Makniūnų bagažinių turgelis yra puiki vieta, kur žmonės parduoda, perka arba mainosi naudotais, tačiau kokybiškais daiktais. Be to, jei žmonės gamina rankdarbius, arba turi smulkų ūkį tai jie taip pat gali pardavinėti Makniūnų bagažinių turgelyje.

Makniūnų bagažinių turgelis naudingas ir pirkėjams, kurie turgelyje randa naudingus daiktus už prieinamą kainą. Kadangi dauguma prekių yra naudotos, jų kaina yra žymiai mažesnė nei naujų daiktų parduotuvėse. Taigi, jei jūs norite sutaupyti pinigų, tačiau negalite sau leisti įsigyti naujo daikto, bagažinių turgelis gali būti jūsų išsigelbėjimas.

Be to, daugelis žmonių nori pirkti naudotus daiktus, kad prisidėtų prie tvaraus vystymosi. Perkant naudotus daiktus, jūs padedate mažinti gamybos kiekius ir taip sumažinate atliekų kiekį. Tai reiškia, kad jūs taip pat padedate mažinti CO2 emisijas, kurios yra atsakingos už klimato kaitą.

Pirkdami Makniūnų bagažinių turgelyje, jūs taip pat galite padėti savo vietos ekonomikai. Daugelis žmonių, prekiaujančių bagažinių turgelyje, yra vietos gyventojai, kurie siekia uždirbti papildomų pajamų. Taigi, pirkdami iš jų, jūs padedate skatinti vietos ekonomiką ir tuo pat metu padedate kitiems žmonėms užsidirbti pinigų.

Makniūnų bagažinių turgelyje be naudotų daiktų, dėvėtų drabužių visada galite rasti unikalius rankdarbius. Šios prekės gali būti pagamintos rankomis, todėl jos yra unikalios. Taigi, jei jūs ieškote ypatingos dovanos ar norite pridėti originalumo savo interjerui ar garderobui, bagažinių turgelis yra puiki vieta tai padaryti.

Aplinkui gyvenantys smulkieji ūkininkai taip pat prekiauja turgelyje namine duona, kiaušiniais, rūkytais mėsos gaminiais, daržovėmis, sodinukais, sėklomis, vištomis, žuvimi ir t.t.

Makniūnų sodžiaus bendruomenė organizuoja turgelį kiekvieno mėnesio antrą sekmadienį. Artimiausias bagažinių turgelis vyks šį sekmadienį (gegužės 14 d.), nuo 10 iki 13 val.

Norintys prekiauti būtinai registruojasi siųsdami SMS tel. 8 683 51611 (parašykite automobilio valst. Nr., kuo prekiausite ir savo vardą). Prekeivio mokestis 5 Eur. Prekeiviai įleidžiami nuo 8.00 val.

Renginys ir jo dalyviai filmuojami ir fotografuojami visuomenės informavimo tikslais.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: