Dzūkų žinios

Automobilių sporto aistruolės kartu su grupe „Hipokritai“ Alytuje surengė išskirtinį madų šou

Dalintis:

Pirmą kartą „Ladies Go“ lenktynės tapo ne tik rimtomis ir atsakingomis varžybomis, bet ir smagiu pramoginiu renginiu, kurio metu koncertavo muzikinė grupė „Hipokritai“, buvo pristatyta specialiai vairuojančioms moterims sukurta laisvalaikio drabužių kolekcija ir prie jų priderinti papuošalai.

Šiemet jau antras vairuojančių moterų nacionalinių lenktynių etapas „Orlen Ladies Go“ tapo aktyvaus laisvalaikio ir autosporto festivalio „Alytaus adrenalinas“ dalimi.

Vasaros pabaigoje organizuojamose varžybose dalyvavo ir muzikinės grupės „Hipokritai“ nariai – nuomonės formuotojas Antanas Jakimavičius, aktorius Edgaras Bechter ir klasikinės muzikos atlikėjas Dmitrijus Kudrin važiavo kartu su ralio dalyvėmis įskaitoje „Ladies Go plius Žvaigždė/Lenktynininkas“. Po varžybų vaikinai džiaugėsi, kad tai buvo didžiausias ir smagiausias nuotykis jų gyvenime. „Mūsų muzikos pagrindinės gerbėjos yra moterys ir merginos, todėl būti tarp stilingų ir veiklių moterų mums buvo malonus nuotykis. Galbūt vieną dieną dalyvausime ir tikrose ralio lenktynėse, nes greitis, adrenalinas ir pergalės troškimas mums taip pat nesvetimi“, – po lenktynių sakė A. Jakimavičius.

Specialiai lenktynėms sukurti stilingi kombinezonai

Prieš bet kokį renginį, svarbesnį įvykį ar susitikimą bene didžiausias kiekvienos moters galvos skausmas – ką apsirengti. Ypač šis klausimas neduoda ramybės tada, kai tenka leistis į poilsinę kelionę, sporto ar aktyvaus laisvalaikio stovyklą ar sėdant už automobilio vairo. Šiandien, kai visas akimirkas norisi fotografuoti ir iškart jomis dalintis socialiniuose tinkluose, kiekvienai moteriai labai svarbu atrodyti stilingai ir elegantiškai.

Nujausdama šį daugelio moterų poreikį ir atsižvelgdama į „Ladies Go“ lenktynių ištikimiausių dalyvių pageidavimus, „Ocdeco apranga“ dizainerė Oksana Kalvaitienė sukūrė ryškius, išskirtinius ir, svarbiausia, patogius bei aktyviam laisvalaikiui pritaikytus kombinezonus. „Pasitarusios su „Ladies go“ organizatore nutarėme, kad ralio entuziastėms reikia ne tik išskirtinių, bet ir patogių drabužių. Todėl kiekvienas kombinezonas gali būti atsegamas per liemenį ir nešiojamas atskiromis dalimis: jei norisi tik viršutinės dalies, tuomet tai bus palaidinė, jei norisi dėvėti kelnes, tuomet jos taip pat gali būti atskirtos. Kolekcijoje pristatomi ir elegant linijos kostiuminio audinio kombinezonai, kurie yra praktiško neglamžaus audinio ir puošti žaismingomis detalėmis“, – sakė drabužių dizainerė.

Kolekciją pristatė ralio dalyvės ir renginyje dalyvavusios aktyvios moterys. Kombinezonus kūrusi dizainerė sako, kad tai patogus ir praktiškas drabužis, tinkamas bet kuriai moteriai ar merginai, nesvarbu jos amžius ir kūno sudėjimas.

Kadangi įvaizdžiui iki galo sukurti reikalinga visuma, „Given“ prekinis ženklas prie laisvalaikio drabužių priderino naujausios kolekcijos papuošalus. „Merginų įvaizdį papildė įmantrios ir klasikinės auksinės apyrankės. Tačiau pagrindiniu akcentu tapo modernūs sidabriniai papuošalai, kurių kolekciją sudaro margaspalvių pievos gėlių spalvų akmenys ir išskirtinės formos, kurios ir yra esminė detalė, kurianti žaismingą įvaizdį. Papuošalai prideda pasitikėjimo ir elegancijos, suteikia įvaizdžiui išskirtinumo ir padeda atrasti neišbandytus derinius“, – sakė „Given“ prekių ženklo atstovė.

„Ladies Go“ išskirtinio vakaro modeliais tapusias merginas šukavo ir jų makiažu rūpinosi grožio studijos „Heidė“ specialistai. Sėkmingai grožio industrijos verslą plėtojanti Daiva Umbrasienė sakė, kad moterims profesionalus makiažas būtinas einant į bet kokį viešą renginį, ypač, jeigu jame bus fotografų. „Ladies go“ modeliams, pristatantiems naujausią laisvalaikio drabužių kolekciją, studijos „Heidė“ grožio specialistės, kurdamos įvaizdį, makiažą darė ir plaukus šukavo atsižvelgdamos į tai, kad jos dėvi laisvalaikio drabužius. „Merginų makiažai buvo parinkti taip, kad atlieptų jų pristatomus drabužius. Pasitarus su papuošalų atstove ir drabužius kūrusia dizainere, nuspręsta išryškinti merginų bruožus, atskleisti jų individualumą ir sukurti tokius įvaizdžius, kurie akivaizdžiai išskirtų jas iš minios. Šukuojant plaukus buvo atsižvelgta į papuošalų kolekciją – mūsų tikslas buvo papildyti ir atskleisti, o ne užgožti įmantriomis šukuosenomis“, – sakė grožio ekspertė.

Po drabužių kolekcijos pristatymo scenoje pasirodę muzikinės grupės „Hipokritai“ nariai renginio dalyvius kvietė šėlti drauge.

„Ladies go“ ralio organizatorė Raimonda Jagminaitė sako, kad tai vienos didžiausių ir įspūdingiausių moterų lenktynių, nes šįsyk jos tapo renginio „Alytaus adrenalinas“ dalimi. „Džiaugiuosi, kad pasiekėme dar vieną finišą. Mūsų bendruomenė nuolat auga, prie mūsų prisijungia vis daugiau aktyvių, drąsių ir veiklių moterų. Idėja per lenktynes pristatyti madų šou kirbėjo jau ilgai. Todėl kai pamačiau, kokie praktiški yra dizainerės Oksanos kuriami kombinezonai, supratau, kad jie idealiai tinka vairuojančioms moterims. Dabar reikia tik įkvėpti oro ir ruoštis rudenį vyksiančioms „baisiausioms“ lenktynėms. Jos bus prieš pat Helovyną, ten mūsų dalyvių įvaizdžiai bus visai kitokie nei paprastai, o ateityje dar svajojame išleisti „Ladies Go“ drabužių liniją. Tikiuosi, pavyks tai įgyvendinti.“

Pasak organizatorių, „Orlen Ladies Go“ orientacinis-pramoginis ralis pasižymi ne tik gražia aktyvių ir veiklių moterų bendruomene, bet ir įspūdingu priziniu fondu – šiame etape jis siekė daugiau nei 5000 Eur. Visoms ralio dalyvėms įteikti vertingi prizai, o pirmos vietos nugalėtojų ekipažas „Ladies power“ pelnė pagrindinį prizą – 1000 Eur „Orlen“ degalams.

Nuotraukos: Jurgos Anusauskienės

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: