Dzūkų žinios

Parduotuvė Rudaminoje duris atvers dar šiais metais

Dalintis:
Rudaminiškių ir pravažiuojančiųjų laukia neeilinis įvykis: smalsu pasižiūrėti, kaip atrodo naujai suremontuota parduotuvė.

Dineta Babarskienė

Rudaminos gyventojai, o ir pravažiuojantieji atidžiai stebėjo, kaip miestelyje gražėja „Koops mažmena“ parduotuvė. Jau kuris laikas parduotuvė buvo uždaryta: vyko remonto darbai. Pamatę, jog jau vežamos prekės, sukruto: tuoj atidarys. Ar tikrai tuoj atidarys, klausiu „Koops mažmena“ pardavimų vadovės Deimantės Zavistanavičienės. „Dabar pats darbų įkarštis“, – patikina ji.

Tačiau kaip tik į klausimą, kada gi Rudaminos parduotuvę atidarys, kol kas atsakyti negali. „Dar daug reikalų yra neišspręstų, todėl ir negaliu pasakyti“, – sako D. Zavistanavičienė. Neslepia, kad labai norėtų atidaryti prieš šventes: toks ir buvo tikslas. Sako, jei ne prieš Kalėdas, tai jau prieš Naujuosius metus tikrai. „Nenorėtume parduotuvės atidarymo nukelti į kitus metus, į sausio mėnesį. Norime, kad naujai suremontuota parduotuvė duris atvertų dar šiais metais, tad planuojame tą padaryti“, – tvirtina ji. Labai norėtų jau šią savaitę pirmuosius pirkėjus pakviesti apsipirkti išgražėjusioje Rudaminos parduotuvėje, tačiau, anot jos, tai priklauso nuo daugelio aspektų: dar yra nepabaigtų darbų. Dalis darbų jau, žinoma, padaryti, tačiau dalis dar prašosi pabaigiami artimiausiu metu.

Remonto jau reikėjo. Tad buvo imtasi kapitalinio remonto: pakeistas stogas, sutvarkytos sienos. „Padarytas remontas ir parduotuvės viduje. Pirkėjai išvys atsinaujinusias patalpas. Parduotuvės salę praplėtėme, sumažindami sandėlius“, – dėsto pašnekovė. Nauja įranga nupirkta: naujos lentynos, nauji šaldytuvai. Parduotuvės išdėstymas pasikeitęs. Žada ir platesnį prekių asortimentą. „Parduotuvėje bus savitarna. Pastatysime naujus šaldytuvus mėsai ir pienui, tad pirkėjai patys galės rinktis prekes: prieiti, pasižiūrėti, paskaityti etiketes, pardavėjai nereiks paduoti“, – aiškina ji. Prekes jau veža: per vieną dieną to nepadarysi. „Tiksliai nežinau, kada lentynos jau bus užpildytos prekėmis, todėl ir negaliu atsakyti tiksliai, kada gi tas parduotuvės atidarymas? Dirbame kasdien, nežinau, kokioje stadijoje atidarysime parduotuvę? Kai matysime jau pilnesnį parduotuvės užkrovimą prekėmis, nieko nelaukę, atidarysime“, – dėsto toliau.

Kainos bus draugiškos pirkėjams. „Kainų atžvilgiu esame pirkėjų pusėje. Žinome, kad pirkėjas, atėjęs į parduotuvę, nori nusipirkti prekių jam priimtinomis kainomis, kad nereiktų važiuoti į miestą, kad galėtų kuo puikiausiai apsipirkti mūsų parduotuvėje ir užsuktų kasdien“, – tvirtina pardavimų vadovė.

Tikisi, kad pirkėjai jau labai greitai viską pamatys savo akimis. „Labai kviečiame užsukti į atsinaujinusią Rudaminos parduotuvę, kai tik atidarysime“, – kviečia „Koops mažmena“ pardavimų vadovė D. Zavistanavičienė. Juolab kad čia darbuosis ir tos pačios visų rudaminiškių gerai pažįstamos ir mylimos pardavėjos. „Ir dabar moterys šauniai darbuojasi, stengiasi, kad parduotuvė būtų kuo greičiau atidaryta“, – sako ji.

Rudaminiškių ir pravažiuojančiųjų laukia neeilinis įvykis: smalsu pasižiūrėti, kaip atrodo naujai suremontuota parduotuvė. Žmonės laukia parduotuvės atidarymo. „Ir mes labai laukiame“, – patikina „Koops mažmena“ pardavimų vadovė Deimantė Zavistanavičienė.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: