Dzūkų žinios

Paaiškėjo, kiek kainuos #Alytus remontas

Dalintis:

Alytaus miesto savivaldybė rado, kas remontuos šviečiantį ženklą #Alytus. Taip vadinamas haštagas pastatytas  2017 metais atsiėjo 14 tūkstančių eurų. Iš plastiko pagamintos raidės neatlaikė besikeičiančių oro sąlygų, ne kartą teko remontuoti tai vieną, tai kitą raidę, LED juostas, kol reprezentacinis ženklas prarado reprezentacinę išvaizdą ir buvo išvežtas iš Rotušės aikštės.

Gruodžio mėnesį remonto darbų konkursą laimėjo Alytuje registruota mažoji bendrija „Žemda“. Pagal sutartį su Alytaus miesto savivaldybės administracija bus pakeista plastikinė raidžių dalis, ji bus identiška buvusiai, perdažytas metalinis pagrindas, sutvarkyta elektros instaliacija, o jei reikės, ir LED apšvietimas. Skelbiama, kad darbai kainuos 7804,50 Eur. Šviečiantis ženklas turės būti atsparus temperatūrai nuo –25 iki +40 laipsnių. Darbams remontą atliekanti įmonė suteiks dvejų metų garantiją.

Kur stovės atnaujintas šviečiantis  #Alytus, nuspręs Alytaus miesto savivaldybės administracijos Komunikacijos skyrius. Redakcijos žiniomis,  viena iš svarstomų vietų – Alytaus Dainų slėnio prieigos. Neatmetama, kad haštagas gali grįžti ir į Alytaus miesto Rotušės aikštę.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: