Dzūkų žinios

Rankinės, kurios turėtų būti kiekvienos moters spintoje

Dalintis:

Rankinė – aksesuaras, kuriame slypi didžiulė galia. Ne tik todėl, kad joje paprastai telpa daugybė lobių (nuo lūpų dažų iki darbo priemonių), bet visų pirma todėl, kad būtent rankinė pakeičia visą išvaizdą. Gerai parinkta ji gali suteikti aprangai rokenrolo nuotaikos, klasikinės elegancijos ar romantiško lengvumo. Kurios rankinės turi tokią galią ir kurie modeliai turėtų būti kiekvienos moters spintoje?

Klasikinė, universali, talpi – kasdieninė odinė rankinė

Į biurą ar mokyklą, kavai su drauge, kelionei į kiną ar vakarinei fitneso pamokai – universali ir talpi kasdienė rankinė privalo būti kiekvienos moters garderobe. Į ją tilps viskas ir dar daugiau: dokumentai, knygos, pietūs, kosmetinė ir visos priemonės, kurias mėgstate turėti po ranka. Kokį modelį turėtumėte pasirinkti, kad jis tiktų prie daugumos jūsų rūbų?

Praktiška kasdienė rankinė turėtų pasižymėti 3 savybėmis. Pirma: paprasta forma, geriausia stačiakampio arba trapecijos formos. Antra: prislopinta spalva. Nesenstanti juoda spalva laikoma universaliausia ir puikiai derės su bet kuria kita spalva – nuo pastelinės rožinės iki žalios, nors galite rinktis ir rudą ar tamsiai mėlyną. Trečia: ilgaamžiškumas. Šį modelį nešiosite kasdien, todėl gerai, jei jis bus pagamintas iš tvirtos, dėvėjimuisi atsparios medžiagos – natūralios odos. Odinė rankinė tarnaus jums daugelį metų, net nepaisant nuolatinio naudojimo, visada atrodys nepriekaištingai.

Krepšių-maišelių tipo rankinės – šiek tiek laisvalaikio lengvumo

Krepšiai, klasikinės rankinės ir lagaminai dera prie daug ko, bet… ne prie visko. Savaitgalio išvykai už miesto ar kelionei į gamtą rinkitės laisvesnį modelį – krepšio tipo rankinę. Į ją daug ką sutalpinsite, o dėl ilgo, reguliuojamo diržo per petį ją bus patogu nešioti.

Šio tipo rankinės puikiai dera prie laisvesnės aprangos, pavyzdžiui, bėgimo kelnių, džinsinių šortų ar džemperio su gobtuvu. Jos puikiai papildo roko aprangą. Pasiimkite rankinę į mėgstamos grupės koncertą, vasaros festivalį ar naktinį pasivaikščiojimą mieste.

Daugiau įvairių rankinių tipų galite rasti: https://bagsandmore.lt/28-rankines

Vasarinės, pastelinių spalvų rankinės – puikus aksesuaras šiltomis, saulėtomis dienomis

Kiekvienos moters spintoje turėtų būti ir vasarinė rankinės versija, t. y. šviesios, šiltos spalvos – smėlio, kreminės, pastelinės arba itin madingos nude. Dėl tokios spalvų gamos ji papildys karštomis dienomis kuriamą stilių: erdvias sukneles, linines kelnes ar nėriniuotas palaidines.

Priderinkite šios rankinės modelį prie savo aprangos pobūdžio. Jei pirmenybę teikiate elegantiškam stiliui, rinkitės klasikinę rankinę, o jei – neįpareigojančiam patogumui, savo garderobą papildykite rankine per juosmenį.

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: