Dzūkų žinios

Alytaus ligoninės pacientes konsultuos du nauji akušeriai ginekologai

Dalintis:

Alytaus ligoninės Akušerijos ginekologijos skyriuje nuo birželio darbą pradeda du nauji, jaunatviško polėkio kupini gydytojai – Donata Saulė ir Dainius Wojczulis. Visai gali būti, kad Alytaus krašto pacientėms šių gydytojų pavardės jau yra girdėtos, nes jau keletą metų jie dirba kaimyninės savivaldybės sveikatos priežiūros įstaigoje. Be to, ši medikų šeima aktyvi yra ir socialinėje erdvėje – dalinasi aktualia ir naudinga informacija moterims socialiniuose tinkluose.

Abu gydytojai yra Vilniaus universiteto alumnai, Lietuvos akušerių ginekologų draugijos nariai. Šiuo metu jie dirba ir privačiame medicinos gydymo centrų sektoriuje, taip pat ir regioninėje Telšių ligoninėje.

Saulei ir Dainiui neretai tenka dirbti operacinėse. „Pastebime, jog mūsų užimtumas operacinėse dažnai būna didesnis nei didmiesčių stacionaruose“, – juokiasi gydytojai.

Pagrindinės jų profesinės veiklos sritys yra:

– ginekologinės konsultacijos ir moters dubens ultragarsinis tyrimas;

– spiralės įvedimas, ištraukimas;

– gimdos kaklelio patologija – gimdos kaklelio citologiniai tyrimai, kolposkopija, gimdos kaklelio biopsijos, gimdos kaklelio operacijos;

– minimaliai invazyvios endoskopinės ginekologinės operacijos. Laparoskopijos: kiaušidžių cistų, gimdos miomų, gimdos šalinimo ir kt. ginekologinės operacijos; histeroskopijos: gimdos polipų, miomų ir kt. darinių šalinimas;

– šlapimo nelaikymo mažai invazyvus operacinis gydymas;

– estetinės ginekologijos procedūros ir operacijos.

Gydytojai akušeriai ginekologai Donata Saulė ir Dainius Wojczulis jau nuo birželio konsultuos Konsultacinėje poliklinikoje 10 ir 14 dienomis.

Tad, brangios Pietų Lietuvos pacientės, turite naujų galimybių pasitikrinti savo ginekologinę sveikatą nemokamai su šeimos gydytojo siuntimu! Registruotis galite jau dabar!

Alytaus apskrities S. Kudirkos ligoninės informacija

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: