Dzūkų žinios

KO REIKIA SOLIDŽIAM BANKETUI?

Dalintis:

Banketas – tai tokia šventė, kuriai parengti yra reikalinga laki fantazija, prabanga, tikslumas ir gebėjimas sukurti iškilmingą bei elegantiškumu dvelkiančią aplinką, kuri susideda iš daugybės svarbių detalių.

Kas sukuria prakilnią ir šventišką banketo atmosferą?

Banketo bendrą vaizdą formuoja išradingi stalų puošybos elementai, šventiniai aksesuarai, vardinės kortelės, įspūdingai atrodantys stalai ir jų staltiesės, kėdės, stalo reikmenys. Aišku, svarbiausias dalykas bankete – tai jo patiekalų meniu.

Kad iškilmingas pokylis ilgam išliktų atmintyje reikalinga ne tik įspūdinga aplinka, bet ir savo įvairove stebinantis maistas, patiekalų serviravimo estetika. Taip pat didelę reikšmę banketo salei turi tinkamas išskirtinių vynų, kitų tauriųjų gėrimų priderinimas prie patiekiamų valgių.

Kuo pasižymi banketams skirti baldai?

Šiuolaikiniuose banketuose vienodai sėkmingai gali pritapti ir klasikiniai, ir modernaus dizaino šiuolaikiniai baldai. Kėdės gali būti aptrauktos solidžiai ir prabangiai atrodančiais apmušalais, ir labai lengvų, lanksčių formų. Įmonės, kurios nuomoja banketinius baldus, savo klientams gali pasiūlyti ir sunkius bei masyvius, ir grakščius modernios išvaizdos baldus. Jos net gali pasirūpinti, kad nuomojami baldai derintųsi su sienų ir grindų spalvomis.

Ką reikia žinoti tiems, kurie nori įsigyti banketinius baldus?

Jei įkūrėte savą viešojo maitinimo įstaigą, kurioje ketinate teikti banketų organizavimo paslaugas, tada jums yra naudinga turėti nuosavus banketinius baldus. Todėl jums reikia žinoti, jog visi banketiniai stalai yra tvirti, nors ir sulankstomi.

Tad po panaudojimo juos bus patogu laikyti sandėlyje sukrovus vienas ant kito. Be to, jiems vežti yra pritaikyti specialūs vežimėliai, tad nebus sudėtinga juos iš sandėlio pervežti į banketinę salę ir po visko pargabenti atgal. Šiais vežimėliais galima vežti ir konferencinius stalus.

Kaip išdėstyti banketinius baldus pokyliui skirtoje salėje?

Banketinėje salėje baldus reikia išdėstyti taip, kad aptarnaujančiam personalui būtų lengva judėti ir aptarnauti kiekvieną banketo svečią. Taip pat reikia atsižvelgti ir į tai, kad svečiams netrūktų laisvos erdvės jų privatumui.

Tad prieš imantis ruošti banketinį pokylį reikia labai tiksliai apskaičiuoti jam skirtų patalpų plotą ir į tai atsižvelgiant planuoti kviečiamų svečių skaičių. O banketinius stalus, jų staltieses ir kitą pokyliams reikalingą atributiką galima įsigyti ar išsinuomoti internetinėje įmonėje: https://renginiopartneris.lt/lt/.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: