Dzūkų žinios

Už Donatą Mizarą!

Dalintis:

Aurelijus Veryga
Europos Parlamento narys Kandidatas į LR Seimą
Druskininkų ir Lazdijų kraštas yra vienas gražiausių Lietuvoje, tačiau, kaip ir kiekvienas regionas, turi problemų. Mūsų uždavinys – užtikrinti valstybės ir kiekvieno regiono sėkmingą vystymąsi su nauja pažanga bei drąsiais sprendimais. Tokiais sprendimais, kuriuos kiekvienas Jūsų pajaustumėte ir taptumėte oriais, laisvais žmonėmis. Labai svarbu valstybės valdymą patikėti pamatinėms Tautos ir krikščioniškoms vertybėms ištikimiems žmonėms. Vienas iš jų yra Donatas Mizaras – išsilavinęs, bendruomeniškas ir, svarbiausia, patikimas. Džiaugiuosi, kad pasitikite Donatu, kuris puikiai žino Jūsų kasdienybę. Jis gyvena naujomis idėjomis Jūsų miestui ir bendruomenei. Jaunatviškas veržlumas, politinė patirtis bei žmogiškas paprastumas puikiai dera tarpusavyje. Turėti Seimo narį, kuris Jus girdės, kuris visada ieškos racionalių sprendimų – šiandien yra vertybė. Linkiu rinktis tuos, kurie niekada nenuvils Jūsų, neišduos ir neiškeis. Kviečiu balsuoti už Donatą Mizarą!

Donatas Mizaras
Kandidatas į LR Seimą Jotvingių (Lazdijų–Druskininkų) apygardoje
Gerbiami Druskininkų ir Lazdijų krašto žmonės,
esu jaunas žmogus, bet jau subrendęs politikas, turintis žinių, patirties ir kompetencijos savivaldoje, versle, nevyriausybinėse organizacijose. Esu vienas iš Jūsų – nuo gimimo augęs, dirbęs ir kūręs čia, Dzūkijoje, tvirtai įsikibęs į savo kraštą ir jo žmones. Darbas Druskininkų savivaldybės taryboje davė neįkainojamos patirties, žinių ir supratimo, gerai žinau, kaip veikia savivalda ir mūsų valstybė. Žinau, ko labiausiai trūksta mūsų kraštui ir kaip tai įgyvendinti. Atvirai deklaruoju savo vertybes, nuosekliai siekiu užsibrėžto tikslo. Man svarbu, kaip gyvensime ne tik mes, bet ir mūsų vaikai. Man svarbu, kokias sąlygas kurtis turės jaunimas, jaunos šeimos. Man svarbu, ar oriai gyvens mūsų senjorai. Džiaugiuosi, kad mano pasirinkta politinė jėga ne deklaracijomis, o realiais darbais kovoja už kuo palankesnes galimybes šeimoms kurtis ne tik didmiesčiuose, bet ir šalies regionuose – čia auginti vaikus, įsigyti palankesnėmis sąlygomis pirmąjį būstą, gauti vis didėjančius vaiko pinigus. Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjunga konkrečiais darbais stengiasi, kad regionuose nebūtų uždarinėjamos mokyklos ir gydymo įstaigos, kad čia išliktų kultūra. Man, kaip tėčiui, nepaprastai svarbu, kad užaugęs mano sūnus turėtų visas galimybes įleisti šaknis čia, savo krašte, kad jam netektų emigruoti, ieškant skalsesnės duonos svetur. Esu ne toks žmogus, kuris tik žada. Turiu konkretų veiksmų planą, noriu vesti Druskininkus ir Lazdijus pažangos, naujų idėjų įgyvendinimo ir gerovės keliu. Man rūpi kiekvienas Jūsų, todėl noriu Jūsų pasitikėjimo, suteikite man galimybę įgyvendinti pokyčius, kiekvieno Jūsų balsas už mane būtų labai svarbus.

Politinė reklama bus apmokėta iš Lietuvos valstiečių ir žaliųjų sąjungos politinės kampanijos sąskaitos. Užs. Nr. 2024-PI004

Dalintis:

Rašyti komentarą

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: