Dzūkų žinios

Socialinės paramos skyrius jau turi vedėją

Dalintis:
R. Rupšienė.

Šių metų sausio 17 d. vyko Lazdijų rajono savivaldybės administracijos paskelbtas konkursas į Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėjo vietą. Jam įvykus paaiškėjo, kad visai netrukus šio skyriaus vedėjo pareigas užims Rosvita Rupšienė, pastaruosius metus dirbusi Lazdijų r. Veisiejų Sigito Gedos gimnazijos direktoriaus pavaduotoja ugdymui.
Rosvita Rupšienė Vilniaus pedagoginiame universitete yra baigusi edukologijos bakalauro studijų programą, vėliau Aleksandro Stulginskio universitete įgijo magistro laipsnį. Siekdama ir toliau tobulėti bei praturtinti jau sukauptą žinių bagažą, šiuo metu studijuoja Švietimo lyderystės magistrantūros studijų programą ISM Vadybos ir ekonomikos universitete. Ilgametę darbo patirtį yra sukaupusi direktoriaus pavaduotojos ugdymui, metodininkės-organizatorės, mokytojos, vadybininkės pareigose ne tik Lazdijų rajono savivaldybės, bet ir Kauno švietimo įstaigose.
Socialinės paramos skyriaus vedėjo pareigos laisvos nuo tada, kai Lazdijų rajono savivaldybės administracijos Socialinės paramos skyriaus vedėja Lina Margelienė tarnybinio kaitumo būdu pakeitė darbovietę po daugiau kaip 20 metų atsakingo ir nuoširdaus darbo gyventojų labui.
Naujajai Socialinės paramos skyriaus vedėjai teks ne tik vykdyti funkcijas, numatytas pareigybių apraše (pavyzdžiui: formuoti ir įgyvendinti Lazdijų rajono savivaldybės socialinę politiką, padėti įgyvendinti Savivaldybės strateginį planą bei kasmetinius veiklos planus socialinės paramos srityje, administruoti socialinių paslaugų organizavimą ir kt.), bet neužmiršti ir išklausyti Lazdijų rajono savivaldybės gyventojus, kuriuos slegia kasdieniai rūpesčiai bei sunkumai, gebėti jiems padėti, išspręsti kilusias problemas.

Lazdijų r. sav. inf.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: