Dzūkų žinios

Dzūkai kalba, kad…

Dalintis:

• Lazdijų meras tuo pačiu metu dalyvavo dvejuose merų rinkimuose – savo gimtinėje Lazdijuose ir žmonos tėviškėje Pakruojyje. Lazdijuose jam nepasisekė laimėti mero posto, tačiau gal laimėjo Pakruojyje? Ten meru tapo Margis. Kas galėtų paneigti, jog tai sutrumpinta pavardės „Margelis“ forma?

• Antradienį visus nustebino Lazdijuose pasirodę iki dantų ginkluoti kareiviai ir karinė technika. Gal po rinkimų mūsų mieste įvesta karinė padėtis? Įdomu, kuris iš pretendentų į merus galėjo tuo pasirūpinti?

• Sekmadienio naktį grupė įkaušusių piliečių sugalvojo Laisvės aikštėje, prie paminklo, giedoti, o tiksliau, baubti kažką panašaus į Lietuvos Respublikos himną. Apie viešosios tvarkos trikdymą ramybės valandomis buvo pranešta pareigūnams, tačiau šie ilsėjosi po politinių vežikų gaudynių ir triukšmadarių nevaikė.

• „Valstiečių“ Lazdijų skyrius stiprina savo pajėgas, ieško etatinių padchalujų (geriausia būtų su veterinaro išsilavinimu). Darbo pobūdis – po rinkimų išdžiūvusių eglučių atsodinimas. Kreiptis į atrankos personalo specialistą Benių.

Šioje humoristinėje rubrikoje minimų įvykių ir asmenų sutapimai su tikrove yra atsitiktiniai.
Žinutes galite siųsti el. paštu dzukuzinios@gmail.com, pranešti telefonais: (8 318) 52260, 8 670 38882, arba atnešti į redakciją adresu Nepriklausomybės a. 4, Lazdijai.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: