Dzūkų žinios

Sixt Leasing – galimybė įsigyti automobilį dar patrauklesnėmis sąlygomis

Dalintis:
Asociatyvi nuotr.

Išperkamoji automobilio nuoma – tai gana dažnas pasirinkimas, kada už transporto priemonę planuojama išsimokėti per tam tikrą laikotarpį. Nors pasiūlymas pirkti automobilį išsimokėtinai atrodo net labai viliojantis, tačiau tokia galimybė pasiteisina tikrai ne visada. Sixt leasing – tai kur kas palankesnis pasirinkimas, kuomet norima įsitikinti, kad tam tikra transporto priemonė tikrai puikiai pateisins poreikius. Automobilio veiklos nuomos sutartis yra sudaroma tam tikram pasirinktam laikotarpiui, o jam pasibaigus klientas gali nuspręsti, ar nori įsigyti išnuomotą automobilį, ar vis dėlto norėtų rinktis kitą nuomojamą transporto priemonę.

Ieškokite jums labiausiai tinkančio pasiūlymo
Klientai turi galimybę rinktis iš daugiau nei 10 000 įvairių automobilių modelių, tad visada galima atrasti tokį, kuris iš tiesų puikiai pateisintų poreikius. Sixt Leasing sutartis gali būti sudaroma tam tikram pasirinktam laiko tarpui, ir nuo to priklausys, kokio dydžio įmokas teks atlikti sutarties laikotarpiu. „Sixt“ visada rūpinasi, kad klientams atsiskaitymas būtų kiek įmanoma patogesnis, todėl kas mėnesį yra pateikiama vos viena sąskaita. Tai yra palanku dėl buhalterinės painiavos, ir, žinoma, dėl laiko taupymo, kuris šiuo metu yra aktualus daugeliui mūsų.

Palankūs pasiūlymai įmonėms
Sixt Leasing – tai paslauga, kuri gali būti pasirenkama tada, kai įmonei reikalingas gana didelis transporto priemonių kiekis, ir tuomet, kada planuojama rinktis vos vieną transporto priemonę (ir vienu, ir kitu atveju bus pateikiami tikrai palankūs pasiūlymai). Įmonių savininkai neretai ieško palankiausių galimybių naudotis automobiliu bendrovės reikmėms, todėl automobilių veiklos nuoma gali būti tikrai puikiu pasirinkimu. Palanku yra tai, kad pasirinkus šią paslaugą automobiliai nėra laikomi ilgalaikiu įmonės turtu, todėl tai neturi neigiamo poveikio kompanijos finansų balansui.

Jums nereikės rūpintis technine automobilių priežiūra
Sixt Leasing pasiteisina ir dėl to, kad klientams netenka rūpintis technine transporto priemonių priežiūra. Tai padeda sutaupyti ne tik laiko, bet taip pat ir pinigų, todėl naudojimasis transporto priemone tampa kur kas malonesnis. Turbūt kiekvienas vairuotojas sutiks, kad techninė transporto priemonių priežiūra gerokai aptemdo malonumą naudotis automobiliu, todėl automobilio veiklos nuoma gali tikrai puikiai pasiteisinti. „Sixt“ kompanijos darbuotojai pasirūpins, kad automobilis būtų techniškai tvarkingas, laiku pasirūpins transporto priemonės draudimu bei sezoniniu padangų keitimu.

Kiek gali kainuoti automobilio veiklos nuoma?
Apsilankę internetinėje svetainėje https://sixt-leasing.lt galėsite rasti karščiausius automobilių veiklos nuomos pasiūlymus. Glaustuose pasiūlymų aprašymuose yra pateikta informacija, kokia numatoma automobilio veiklos nuomos įmoka, kas yra įskaičiuota į pasiūlymą (padangų keitimas, automobilio draudimas, ir t.t.), todėl rasti tinkamiausią pasirinkimą tikrai nebus labai sudėtinga. Mėnesinė įmoka įprastai yra nustatoma pagal tai, kokiam laikotarpiui bus pasirenkama veiklos nuoma, kiek kilometrų planuojama nuvažiuoti per mėnesį, ir t.t. Jei kiltų tam tikrų neaiškumų, tiesiog galėsite susisiekti nurodytais kontaktais, ir labai greitai gausite atsakymus į jums rūpimus klausimus.

Automobilis gali tapti jūsų nuosavybe
Pasirinkę Sixt Leasing turėsite galimybę išsipirkti transporto priemonę, kuria naudojotės sutarties laikotarpiu, tačiau tuomet, jei transporto priemonė nepateisins jūsų lūkesčių, nebus jokios būtinybės ją įsigyti. Taigi, jei norite įsitikinti automobilio tinkamumu, pagalvokite apie galimybę rinktis transporto priemonių veikos nuomą.

Dalintis:

Rekomenduojami video

Naujienos iš interneto

traffix.lt

Taip pat skaitykite: